Întâlnire de gradul 0! Când ai noştri îi întâlnesc pe ai lor!

Apropo.ro / 20.02.2015, 08:00
Întâlnire de gradul 0! Când ai noştri îi întâlnesc pe ai lor!
Mulţi visează doar la gândul că într-o zi îşi vor întâlni idolii. Alţii au ocazia să stea faţă în faţă cu ei, să-i atingă, să schimbe câteva vorbe şi să imortalizeze momentul pentru eternitate. Vă prezentăm o listă a vedetelor din România care au avut ocazia să se întâlnească cu câteva dintre starurile internaţionale!
 
Maia Morgenstern ţine legătura cu Mell Gibson
 
Un moment plin de semnificaţii atât pentru carieră, cât şi pentru viaţa de familie a Maiei Morgenstern a fost rolul Maria din „Patrimile lui Hristos”. Atunci când i-a fost oferit rolul, pentru a cărui interpretare a primit numeroase aprecieri din partea criticii internaţionale, actriţa a aflat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil.
 
 
„Când Mel Gibson mi-a oferit rolul din >, eram însărcinată cu al treilea copil. Atunci aflasem că o să fiu mamă şi, totuşi, el mi-a încredinţat rolul. A fost foarte greu, dar la ce aş fi putut să renunţ atunci?”, a mai spus Maia Morgenstern, într-un interviu.
 
Foto: EVZ.ro
 
Actriţa a colaborat foarte bine cu Mell Gibson, despre care spune că au rămas în relaţii bune. Vedeta a fost extrem de încântată de faptul că Gibson i-a trimis din prima scenariul filmului, considerând acest lucru un act de respect.
 
 
“Mel Gibson şi-a dedicat toată energia şi resursele financiare în realizarea filmului >. Îl preocupa, îl frământa de foarte mulţi ani acest proiect…Şi atunci a lucrat cu multă încredere cu doamna Sheila Rubin, director de casting, un minunat cunoscător al actorilor mai puţin sau deloc cunoscuţi peste Ocean, a filmului europeean, căruia i-a revenit sarcina să facă propuneri pentru distribuţie. Doamna Sheila Rubin mă văzuse jucând în “A şaptea cameră”, un film de Marga Mesaroş (…) Mel Gibson a decis să mă invite la un dialog, după ce a văzut câteva scene din acest film. Prima dată mi-a trimis scenariul filmului, ceea ce mi se pare un act de mare respect. Pentru că, până la urmă, dacă îmi făcea aşa … >, pe jos mă duceam (râde)”, a mai povestit Maia Morgenstern într-un alt interviu pentru www.ziarulunirea.ro.
 
 
Marius Moga a compus pentru Maroon 5
 
Marius Moga, antrenor la “Vocea României”, a ajuns pe platourile de filmare de la “The Voice”, unde s-a întâlnit cu solistul de la Maroon 5, Adam Levine.
 
Foto: Facebook
 
„L-am văzut pe Adam, i-am spus că sunt şi eu antrenor în varianta românească a show-ului şi că am compus o piesă pentru el. Mi-a spus că piesa îi place foarte mult şi că au şi înregistrat-o. Este o piesă pe care am compus-o împreună cu Bryan West, producătorul lui Nelly Furtado, în Los Angeles”, a spus Moga la momentul respectiv.
 
 
Andreea Marin a cunoscut-o pe Sophia Loren
 
Vedeta s-a întâlnit şi a dialogat la Marsilia cu actriţa Sophia Loren, dar şi cu actorul Gerard Depardieu. La Marsilia, Andreea Marin a avut ocazia nu doar să dialogheze cu Sophia Loren, dar să fie şi singurul jurnalist, dintre cei peste 400 prezenţi la conferinţa de presă, cu care legendara actriţă a acceptat să facă fotografii.
 
Un mare merit l-a avut impresionantul CV al Andreei, pe care staff-ul actriţei l-a primit în prealabil, dar şi faptul că vedeta din România este voluntar şi Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF.
 
Foto: www.scoalamamelor.ro
 
Andreea Marin a rămas impresionată de frumuseţea, eleganţa şi de forma fizică de invidiat a Sophiei Loren.
 
„Nu e nicio exagerare când spun că arată cu 25 de ani mai tânără. Este pur şi simplu de necrezut şi fascinant să o vezi faţă în faţă pe actriţa care a rămas o frumuseţe şi o prezenţă impunătoare, de parcă timpul nu a trecut pentru ea. Am întrebat-o care este cea mai preţioasă lecţie de viaţă pe care o poate împărtăşi. Mi-a răspuns, simplu, că poţi trăi frumos prin dragostea dăruită şi primită, poţi cunoaşte împlinirea prin copii şi familie. Secretul tinereţii fără bătrâneţe este, negreşit, disciplina din viaţa sa şi respectul pentru propria persoană, dar şi pentru cei din jur”, declara Andreea Marin după întâlnirea cu Sophia Loren.
 
 
Salman Khan a fost acasă la Iulia Vântur
 
Despre relaţia Iuliei Vântur cu celebrul actor al filmelor indiene Salman Khan s-au scris vrute şi nevrute.
 
Foto: ProTV.ro
 
Iulia nu a confirmat niciodată relaţia cu Salman, că ar fi sau nu iubiţi, dar paparazzi Cancan au fost cei care i-au surprins împreună, in Bucureşti, în timp ce actorul de la Bollywood a intrat în blocul vedetei, urmând ca, după câteva ore mai târziu, Salman Khan şi Iulia Vântur să iasă împreună din locuinţa acesteia. Se întâmpla în noiembrie 2013, iar de atunci Iulia Vântur a mai făcut câteva drumuri în India. S-a zvonit şi că vedeta ProTV urmează să se căsătorească cu Salman Khan. Deocamdată, zvonurile cu mariajul celor doi nu s-a concretizat!
 
Invitate de Mădălina Ghenea la Cannes, Carmen Brumă şi Anca Lungu s-au pozat cu Gerard Butler
 
Carmen Brumă, iubitul ei, Mircea Badea, Oreste Teodorescu, Andreea Berecleanu, Anca Lungu şi Sandra Stoicescu au fost invitaţi acum doi ani de către Mădălina Ghenea la Cannes, la un eveniment caritabil organizat de fundaţia “Haitian Relief Organisation” a lui Sean Penn.
 
Pe lângă faptul că vedetele noastre au avut ocazia să admire îndeaproape  celebrităţi de la Hollywood, s-au şi pozat cu starurile internaţionale.
 
Foto: www.mircea-badea.ro
 
Carmen Brumă şi Anca Lungu s-au fotografiat alături de mult prea chipeşul Gerard Butler, care la vremea respectivă era încă iubitul Mădălinei Ghenea. Mai mult decât atât, Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, devenită între timp mămică, s-a lăsat fotografiată cu câteva dintre vedetele de calibru, iar poza ei cu actorul Gerard Butler a apărut în paginile revistei Vogue Paris, aceasta fiind o surpriză de zile mari pentru ea.
 
Foto: www.mircea-badea.ro
 
Foto: Facebook Anca Lungu
 
“O bună prietenă mi-a făcut astăzi o surpriză. Mi-a trimis pagina din Vogue Paris în care nici n-am visat că voi apărea vreodată! O întâmplare întâmplătoare, la fel cum a fost şi deplasarea la Cannes, de altfel. Eu nu ştiu dacă meritam să apar, dar Gerard Butler cu siguranţă merita”, a scris atunci Anca pe pagina sa de  Facebook.
 
La rândul lui, Mircea Badea a povestit pe blogul său ce vedete a văzut la Cannes. “Dintre omologii  de la Hollywood i-am remarcat pe următorii: Sean Penn, Gerard Butler, Giorgio Armani, Chris Rock, Ewan McGregor, Ben Stiller, Puff Daddy, Jean Paul Gaultier, Petra Nemcova (şi ea organizatoare), Paul Haggis (scenarist cu două Oscaruri, tot organizator), David Schwimmer, Lyle Lovett şi mulţi alţii pe care nu-i mai enumăr, dar pe care îi puteţi recunoaşte în imagini. Scopul evenimentului a fost atins, s-au strâns sume fabuloase care vor avea o întrebuinţare corectă pentru sprijinirea unor milioane de oameni aflaţi într-o situaţie crâncenă”, a spus vedeta.
 
 
Întâlnire de gradul trei: Ramona Bădescu şi Meryl Streep
 
Ramona Bădescu a cunnoscut-o pe marea actriţă la sfârşitul anului 2009, în perioada Festivalului de Film de la Roma. Meryl Streep a primit premiul Marcus Aurelius pentru întreaga activitate din partea Primăriei din Roma, iar românca noastră nu putea rata un astfel de eveniment, pe atunci fiind consiliera în problemele cu românii a Primarului Romei, Gianni Alemanno. 
 
Foto: Arhiva personală
 
Ramona mărturisea, după întâlnirea cu Meryl Streep, că îşi doreşte să o aducă în ţara noastră cât de curând pe actriţa ei preferată: „Întrucât este o persoană dedicată acţiunilor caritabile, aş putea să o invit pe Meryl Streep ca oaspete de onoare la orice eveniment de acest fel, organizat în ţară. Contactul e deja stabilit şi am motive să cred că nu m-ar refuza, din moment ce părea atât de entuziasmată auzind că vin din România”.  
 
I-a cântat lui Craig David
 
Recent, actriţa de origine română stabilită de 25 de ani în Italia a avut ocazia să-l cunoască pe artistul Craig David la Baku, căruia i-a fredonat un refren dintr-o melodie în limba italiană, compoziţie proprie, atunci când artistul a complimentat-o pentru calităţile sale fizice! Occhio!
 
Foto: Arhiva personală
 
“Craig David ar vrea să vină în România, nu a fost niciodată în turneu la Bucureşti, un artist deosebit, i-am cântat o melodie de-a mea, compoziţie proprie, “Amore dove sei? Ti cerco dentro gli occhi miei!”. Aş vrea să facem un featuring…”, a declarat Ramona. De altfel, Ramona a avut ocazia să-l cunoască şi pe celebrul om de afaceri Donald Trump.
 
Foto: Arhiva personală
 
 
Cătălin Botezatu s-a împrietenit cu Lindsay Lohan
 
Monica Gabor l-a invitat pe Cătălin Botezatu la Hollywood, cu ocazia lansării băuturii energizante a iubitului ei, Mr. Pink, la Los Angeles. La eveniment au participat mai multe nume cunoscute din America, printre care şi Lindsay Lohan. Designerul român nu a ratat ocazia să vorbească cu ea şi să se fotografieze alături de actriţă.
 
Foto: Facebook
 
„Lindsay este o femeie foarte frumoasă, fermecătoare. Nebunia ei se aseamănă cu cea a unei fete frumoase şi roşcată din Romania”, a spus Bote care a recunoscut că i-a dăruit o rochie neagră şi că au luat cina împreună înainte de eveniment.
 
„Lindsay este o persoană foarte misto. I-am dat o rochie lungă, neagră. E foarte faină. E nebună. Înainte de a intra pe covorul roşu m-a întrebat dacă nu vreau să merg cu ea şi să spun că sunt noul ei logodnic. Mi-a spus: asta ar fi o ştire mondială…”, a declarat designerul in cadrul emisiunii Acces Direct.
 
Anamaria Ferentz l-a întâlnit pe Keanu Reeves la New York. Ar fi vrut să-l invite la film!
 
De când s-a mutat în America, mai întâi la New York, iar apoi la Hollywood în Los Angeles, Anamaria Ferentz are ocazia să dea nas în nas la fiecare pas cu celebrităţi de calibru din Cetatea Filmului. Acum câţiva ani, când locuia încă la New York, cântăreaţa  a avut plăcerea să-l întâlnească pe celebrul actor Keanu Reeves. Ferentz nu a ratat ocazia să imortalizeze momentul şi s-a mândrit nevoie mare cu fotografia pe care a făcut-o alături de actorul din Matrix.
 
Foto: Arhiva personală
 
“Keanu Reeves era şi este unul dintre actorii mei preferaţi şi chiar speram să-l întâlnesc la New York. Trebuia să mă întâlnesc cu un prieten de-al meu să mergem la film. Am ieşit dintr-o clădire de birouri şi am trecut chiar pe lângă Keanu, care stătea pe un hidrant pe trotuar…Singur! Parcă aşteptându-mă! Şi i-am spus atunci prietenului meu, râzând, “Ce crezi? A venit Keanu Reeves să mă vadă!”. Nici lui nu i-a venit să creadă că era pe bune Keanu Reeves! Aşa că eu m-am dus la el şi l-am rugat să facem o poză. A acceptat cu zâmbetul pe buze! I-am spus că este adorat în România şi a zâmbit uşor. Era trist şi îngândurat! Nu foarte comunicativ… Dar este cunoscut ca fiind aşa. Dacă eram singură, îl invitam la film!”, a povestit Ferentz pentru ApropoTV.ro
 
Carmen Harra – la dineu cu  Bill Clinton
 
Carmen Harra, cea mai cunoscută clarvăzătoare din România, a participat acum ceva timp la un dineu exclusivist oferit de Bill Clinton. Harra, care este de profesie psiholog, s-a fotografiat alături de fostul preşedinte american şi a stat de vorbă cu soţia acestuia, pe care a anunţat-o că va deveni cu siguranţă preşedintele Statelor Unite ale Americii.
 
Foto: Facebook
 
Foto: Facebook
 
„De acum 14 ani îi spuneam lui Hillary că va ajunge guvernator al statului New York, apoi că va candida la Preşedinţia SUA şi va fi, până la urmă, prima femeie-preşedinte din istoria Statelor Unite“, a spus Carmen Harra pentru Ziarul Ring. Şi fiica binecunoscutei Carmen Harra, Alexandra, s-a fotografiat, încântată, alături de Bill Clinton.
 
 
Monica Gabor i-a ţinut de mână pe copiii lui Michael Jackson
 
O mulţime de vedete şi-au făcut apariţia, acum doi ani, la petrecerea de lansare din Beverly Hills – Los Angeles a băuturii energizante a lui Mr. Pink, iubitul de origine chineză al Monicăi Gabor. Copiii megastarului Michael Jackson, Paris, Prince şi Blanket Jackson au fost însoţiţi de mătuşa lor, La Toya Jackson, şi au avut-o alături pe fosta doamnă Columbeanu, imaginea băuturii.
 
Foto: Facebook
 
Foto: Facebook
 
Au mai fost prezente la eveniment nume ca Lindsay Lohan, David Arquette, Kimora Lee Simmons, Paulina şi Wayne Gretzky, actorul Mario Lopez şi mulţi alţii.
 
Foto: Facebook
 
Foto: Facebook
 
Monica Gabor a fost îmbrăcată într-o rochie de seară de culoare roz, creaţie a designerului român stabilit la Hollywood, Lorena Sârbu, şi a păşit în faţa fotografilor ţinându-l de mână pe băieţelul cel mai mic al regretatului Michael Jackson, căruia i se spune Blanket (Păturică). Imaginile au apărut peste tot în presa americană şi nu numai.
 
 
Lia Sinchevici a jucat cu Jean- Claude Van Damme
 
Lia Sinchevici, actriţa din „Serviciul Român de Comedie”, a devenit cunoscută după ce a jucat cu Jean-Claude Van Damme in filmul „6 Bullest”. Tânăra actriţă, originară din Basarabia, s-a împrietenit cu celebrul actor la filmări şi a fost încântată atunci când Van Damme i-a spus chiar că e genul de femeie care va avea succes în domeniul pe care şi l-a ales, actoria.
 
Foto: ProTV.ro
 
“În prima săptămână de filmări, eram tristă că nu-l vedeam pe platou şi pe actorul principal. Dar imediat ce l-am cunoscut, m-am împrietenit şi cu Van Damme, şi cu cei doi copii ai săi, care joacă şi ei în peliculă. Van Damme a insistat ca personajul meu să revină pe calea cea dreaptă. Eram în culmea fericirii când am aflat că urmează să am scena directă cu celebrul actor. Mi-am învăţat bine rolul, iar când filmările s-au încheiat, am fost lăudată atât de regizor, cât şi de Van Damme. Cel din urmă mi-a strâns mâna şi mi-a spus că sunt o fata talentată. Mi-a urat succes pe viitor şi mi-a spus că sunt genul de femeie care va avea succes pe tărâmul actoriei. Ba mai mult, în ultima zi de filmări el a fost cel care a insistat să facem o fotografie împreună, cu aparatul lui foto”, a dezvăluit tânăra actriţă pentru Cancan.
 
 
Delia Antal şi-a îndeplinit un vis pe Broadway! L-a întâlnit pe Al Pacino!
 
Actriţa şi regizoarea filmului “D’ORA”, Delia Antal, a avut parte în 2012 de cele mai frumoase sărbători de iarnă. Încă de când era copil visa să ajungă în America, la New York, şi iată că s-a întâmplat să meargă acolo să petreacă Crăciunul şi Revelionul. Nici bine nu a ajuns la New York, căci bineînţeles că s-a oprit pe Broadway. Abia aştepta să vadă cât mai multe spectacole de calitate în care să-şi admire, “pe viu”, actorii preferaţi. Astfel s-a întâmplat să-l întâlnească pe celebrul Al Pacino!
 
Foto: Arhiva personală
 
“Datorită meseriei mele şi a faptului că trăiesc de ani buni la Londra am avut oportunitatea să cunosc numeroase personalităţi. Visam însă să-l întâlnesc şi pe Al Pacino, iar acest lucru a fost posibil la New York, pe Broadway, acolo unde am vazut cinci piese cu actori minunaţi”, spune Delia. “Prima piesă pe care am văzut-o pe Broadway a fost “Glengarry Glen Ross”, cu Al Pacino şi Richard Schiff. Amândoi joacă în piesă, iar Al Pacino este şi rămâne un geniu, întotdeauna impresionează. A fost un vis să îl cunosc personal, după terminarea spectacolului, şi să îl felicit în culise. Înainte să plec i-am făcut cadou şi un DVD cu filmul meu “D’ORA”, m-a felicitat şi ţinem legătura. Nu se ştie niciodată…!”, a mai spus actriţa. 
 
Dana Popa