Întâlnire de gradul 0! Ramona Bădescu l-a cunoscut pe Craig David la Baku

Apropo.ro / 24.06.2014, 10:43
Întâlnire de gradul  0!
Ramona Bădescu  l-a cunoscut pe Craig David la Baku
Ramona Bădescu a întâlnit în acest weekend un barbat de culoare!

Şi nu pe oricine ci chiar pe Craig David, artistul care frânge inimile a milioane de femei de pe intreg mapamondul, atât cu apariţia sa exotică, cât şi cu piesele care fac în continuare furori, ca “Rise and fall”, “Walking Away”,  “7 Days”, “Insomnia”, dar şi multe altele.

Ramona Badescu si Craig David


 De când a devenit imaginea celor mai scumpe ceasuri purtate de actori celebri de la Hollywood, printre care  Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Tom Cruise, dar şi de David şi Victoria Beckham,  Ramona Bădescu este invitată să participe la deschiderea celor mai importante magazine U-BOAT – o marcă de ceasuri cu un design original. Anul trecut a fost la Hong Kong, iar zilele trecute, vedeta a fost prezentă la deschiderea unui alt magazin de gen în Azerbaijan, la Baku. Cu ocazia acestui eveniment, Ramona  a participat la concertul lui Craig David. Tot atunci a susţinut un recital şi Emin Agalarov, un artist cunoscut şi apreciat din Azerbaijan, cu care actriţa şi cântăreaţa colaborează pe plan profesional şi căruia îi pregăteşte un spectacol de mare anvergură în luna septembrie la Bucureşti.

Ramona Badescu

Ce spune vedeta despre Craig David?  Îi plac piesele lui şi a fost încântată să-l cunoască, dar şi să-i fredoneze un refren al unei melodii italieneşti, atunci când  artistul a complimentat-o pentru  calităţile sale fizice! Occhio!