Intens criticat, Răzvan Ciobanu explică alegerea rochiei Oanei Roman!

De: Mioara Tronaru / 17.01.2014, 09:50

Intens criticat, Răzvan Ciobanu explică alegerea rochiei Oanei Roman!
Rochia Oanei Roman a fost intens criticată de majoritatea celor care au urmărit cununia civilă a vedetei.

După ce a ascultat toate criticile care i-au fost aduse, designerul Răzvan Ciobanu explică la ce s-a gândit atunci când a creat rochia.

„De ce sunt un designer special: pentru că am capacitatea de a vedea dincolo de o «imagine», pentru că sunt atent la detalii şi pentru că îmi place să desenez rochii pentru femei. Oricum ar arăta ambalajul, caut să descopăr „interiorul”. Sigur că Oana nu se încadrează în tiparul «frumuseţii» contemporane. Dar eu ştiu că este feminină, romantică şi fragilă. Să mă ierte că dezvălui lucrurile frumoase pe care puţini la observă.

De ce roz? Pentru că era o zi specială, petru că roz-ul este „devalorizat” datorită unor concepţii cu iz de prejudecăţi.

De ce detaliile din catifea? Pentru că are un chip frumos şi am vrut să îl pun în valoare, astfel i-am încadrat faţa.

De ce nedecoltată? Pentru că era un moment romantic şi nu mi-aş fi dorit să vadă peste ani cum la cununie a fost cu bustul la vedere.

De ce lungimea sub genunchi ? Aici am speculat partea cea mai frumoasă a picioarelor. Are gambe şi glezne fine. Astfel am găsit soluţia să „opresc” lungimea sub genunchi.

De ce mâneca largă? Pentru că este preluată din zona asiatică şi arată senzual (pentru cei care ştiu povestea chimonourilor)…

De e balerinii Kenzo ? Pentru că aveam nevoie de un „touch” fashion.

De ce acei cercei? Pentru că îi făceau ochii să traluceasca şi mai mult .

De ce largă ? Pentru că este însărcinată şi confortul era important…

De ce tiv dublu din catifea? Ca rochia să nu se ridice mai mult decât ne doream şi să nici nu repetăm scena cu Marylin Monroe..

.Şi da, m-am bucurat că Oana Roman a avut încredere totală în mine. Alte întrebări ?! Aş putea scrie de 10 ori mai mult despre cum am gândit şi de unde am pornit cu inspiraţia pentru rochia ei de cununie. Un fapt îl ştiu cu siguranţă, EU ştiu să fac rochii pentru femeia din faţa mea, nu pentru cea care pozeza pe copertă revistei «Vogue»”, a explicat Răzvan Ciobanu pentru libertatea.ro.