INTERVIU Bursucu de la „Roata norocului”: „Cel mai norocos moment din viaţa mea a fost…”

De: Nicoleta Nicolae / 31.03.2016, 07:00
INTERVIU Bursucu de la
Adrian Cristea, alias Bursucu, prezintă, alături de Ana-Maria Barnoschi, emisiunea „Roata Norocului”, difuzată în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D. Aceasta a răspuns cu amabilitate şi umor întrebărilor noastre.


 
– Există cineva care nu te strigă Bursucu? Cum ai căpătat această poreclă?
Da, mama şi iubita mea nu mă strigă Bursucu! La un moment dat, când făceam parte din baletul unei emisiuni, un producător de platou mi-a dat această poreclă. Eram foarte mulţi şi el nu ştia numele fiecăruia, prin urmare ne-a poreclit pe fiecare în parte. Eu m-am ales cu…Bursucu.
 
– Ai acelaşi nume ca un cunoscut fotbalist de la noi… Mai există şi alte asemănări între voi? Ai cochetat vreodată cu fotbalul?
Mi-a plăcut foarte mult fotbalul, am cochetat de-a lungul timpului cu acest sport; cred că este un sport pe care l-aş fi practicat la modul profesionist dacă nu lucram în televiziune. Nu cred că am alte asemănări cu fotbalistul Adrian Cristea.
 
– La Kanal D, eşti coleg cu Teo. Care este cel mai important sfat pe care l-ai primit de la aceasta?
Să fiu eu, tot timpul vesel.  Cel mai important lucru pe care l-am reţinut a fost acela că publicul nu vrea să te vadă supărat, posomorât; prin urmare, într-o emisiune de divertisment trebuie să faci oamenii să se simtă bine, să îi binedispui, indiferent de ce ţi se întâmplă ţie în viaţa privată.


 
– Urmăreşti alte emisiuni TV din străinătate? Care sunt preferatele tale?
Da, urmăresc şi alte show-uri, atât din România, cât şi din străinătate. Aş aminti “Ellen Show”, dar şi “Asta-i România”, o emisiune de reportaje care prezintă ţara noastră aşa cum este ea, cu bune şi cu rele.
 
– Dacă tot prezinţi „Roata norocului”… care au fost momentele din viaţa ta când te-ai gândit că eşti foarte norocos?
Cel mai norocos moment din viaţa mea a fost acela când am scăpat cu bine dintr-o întâmplare dramatică: un coleg mi-a căzut pe cap şi era cât pe ce să rămân paralizat de la gât în jos. Cred că atunci Dumnezeu mi-a mai dat o şansă la viaţă. Am avut noroc şi prin faptul că am întâlnit-o pe Teo, că acum am propria emisiune. Mă consider un tip norocos.


 
– Dacă ar fi să câştigi la loto, de pildă, o sumă imensă de bani, ce ai face cu premiul? Ce ţi-ai cumpăra?
Depinde de suma. Cred că mi-aş cumpără o casă şi o maşină, apoi o parte din bani aş investi-o într-o afacere (dar nu o sumă foarte mare pentru a nu risca foarte mult), şi aş dona către oamenii care au nevoie de ajutor.
 
– Ce faci  în viaţa de zi cu zi, când nu ai filmări? Ce hobby-uri ai şi cum îţi place să-ţi umpli timpul?
Încerc să petrec cât mai mult timp alături de cei dragi. Îmi place să ies în parc, sa alerg, să vizionez un film sau să citesc presa.
 
– Dacă te-ai întâlni cu versiunea ta, pe vremea când erai la început de drum, ce i-ai spune? Un sfat sau o constatare despre viaţă la care ai ajuns acum…
– M-aş uita în ochii lui şi i-aş spune aşa: “Băi, rămâi la fel de slab! (râde)

Gabriela Groza