INTERVIU Martina Stoessel şi Jorge Blanco: „Abia aşteptăm concertul din România!”

De: Nicoleta Nicolae / 24.08.2015, 13:39
INTERVIU Martina Stoessel şi Jorge Blanco: „Abia aşteptăm concertul din România!”
Zilele trecute, prin amabilitatea Disney Channel, am avut ocazia să stăm de vorbă cu protagoniştii serialului fenomen pentru copii şi adolescenţi „Violetta”, Martina Stoessel şi Jorge Blanco. Cei doi actori, foarte frumoşi şi simpatici şi în viaţa reală, au răspuns cu mult umor întrebărilor noastre, ba chiar au mărturisit că abia aşteaptă să se întâlnească cu fanii din România pe 2 septembrie, la megaconcertul din Piaţa Constituţiei.

– Cum v-a schimbat succesul imens de care vă bucuraţi la ora actuală, datorat serialului „Violetta”?

Jorge: Am devenit din ce în ce mai încrezători, pentru că, ştii, acolo, pe scenă, eşti vulnerabil, aşa că trebuie să laşi la o parte toate fricile şi să ai încredere în tine. În viaţa personală, nu ştiu dacă succesul m-a schimbat semnificativ. Ştii, poţi fi mai timid în viaţa reală, iar pe scenă să fii un personaj total diferit. Este o slujbă. Poate că, acolo, pe scenă, sunt  regele lumii, dar când cobor, sunt doar Jorge, un tip care îşi duce rufele la spălat, găteşte, merge la supermarket, circulă cu autobuzul…

– Dacă ar fi să scrieţi voi scenariul pentru un film intitulat „Violetta după 5 ani”, ce v-ar plăcea să se întâmple cu personajele voastre, Violetta şi Leon?

Martina: Cred că, în timpul serialului, personajele noastre trec printr-o perioadă dificilă, în care fac trecerea de la stadiul de copii la cel de oameni responsabili, cred că Leon şi Violetta descoperă lumea şi cine vor ei să devină, de fapt. Într-un film „Violetta după 5 ani”, cred că toate personajele ştiu deja ce vor de la viaţă, sunt mai calme, după o perioadă atât de lungă de aventuri, certuri, împăcări, emoţii, iubiri… Martina şi Leon se iubesc în continuare, bineînţeles.

– Sunteţi staruri internaţionale. Cu ce actori sau actriţe de la Hollywood v-ar plăcea să jucaţi?

Martina: Sunt o mulţime de actori cu care mi-ar plăcea să joc. Dar cu cine mi-ar plăcea un duet? Aş da orice să cânt împreună cu Beyonce. Nu spun că se va întâmpla, dar mi-ar plăcea mult.

Jorge: Nu ştiu, sunt mulţi actori mari cu care mi-ar plăcea să joc, dar dacă ar fi să dau nume, ei bine: Leornado DiCaprio, Hugh Jackman, Tom Hanks.

–  În faţa hotelului, sunt o mulţime de fetiţe care ţipă entuziasmate când vă văd. Cum vă simţiţi voi în faţa acestor dovezi de afecţiune din partea fanilor?

Martina: Este extrem de emoţionant pentru noi – care suntem unul din Argentina, unul din Mexic, să venim în cealaltă parte a lumii, într-o cultură diferită, cu o limbă diferită şi să vedem că muzica ne aduce pe toţi împreună. Este incredibil cum un serial de televiziune poate să ne conecteze la asemenea nivel cu fani din toate colţurile lumii.

–  Aşteptaţi să vedeţi cum va fi în România…

Jorge: O, da, va fi prima oară când venim, abia aşteptăm!

– Cum reacţionaţi când sunteţi pe scenă şi se întâmplă mici accidente, cum ar fi un pas greşit, vă pierdeţi echilibrul pentru momen…

Jorge: Cred că în asta constă tot farmecul vieţii pe scenă. Ştiu că sună ciudat, dar mie îmi place într-un fel haosul. De aceea niciun show nu seamănă cu altul. E amuzant! Mai pică, din când în când, curentul electric, iar noi îi întrebăm pe cei de la producţie: „Şi acum, ce facem”? Chiar vorbeam cu băieţii, data viitoare când se mai întâmplă acest lucru, să rămânem stană de piatră, ca nişte roboţi care au rămas fără baterie.

– Care a fost cel mai ciudat lucru pe care ţi-ai văzut faţa?

Martina: A, sunt o mulţime de lucruri pe care mi-am văzut chipul, am aflat chiar că există îngheţată marca Violetta.

– Numele voastre au devenit populare în ţara natală sau în alte ţări?

Jorge: Cu siguranţă, după succesul serialului, numele Violetta şi Leon sunt mai populare…

Martina: Da, se întâmplă, când sunt în vacanţă, să vină câte o femeia însărcinată la mine şi să-mi spună: „Ştii, îmi voi boteza copilul…” Violetta, Martina sau Leon, de la caz la caz. Iar eu spun ceva de genul: „Vai, doamnă!”.

– Dacă ar fi să daţi un sfat fanilor?

Martina: Cred că cel mai important este să-şi urmeze visul. Ştiu că sună banal, dar este important. Chiar dacă nu reuşeşti, este bine să ştii că măcar ai încercat.

Gabriela Groza