INTERVIU Mircea Eremia: „Mai multe fete au încercat să-mi fure inima”

De: Nicoleta Nicolae / 15.04.2016, 11:21
INTERVIU Mircea Eremia:
Încă de la prima lui piesă, Mircea Eremia (19 ani) are mare succes. Solistul, care s-a făcut repede remarcat şi datorită faptului că este fratele Alinei Eremia, a ajuns deja în topuri. Mircea ne-a vorbit despre faimă, muzică şi... fane îndrăzneţe.

– Ce-ai simţit când ai urcat prima oară pe o scenă, să cânţi?
Încă din copilărie, am cochetat cu muzica, nu sunt o persoană emotivă, dar ceea ce pot spune este că, îin momentul în care urc pe scenă, singurul lucru la care mă gândesc este muzica, mai pot spune că energia pe care publicul o transmite mă ajuta să îmi încarc bateriile.
 
– Deocamdată, eşti fratele mai mic al Alinei Eremia. Cum te vezi peste 5 -10 ani?
 Întotdeauna voi rămâne fratele mai mic al Alinei, asta nu înseamnă că îmi afectează cumva cariera sau ascensiunea mea în drumul pe care l-am ales! Dimpotrivă! Faptul că este sora mea mai mare şi este la un nivel la care în următoarea perioada vreau să ajung si eu, nu are decât să mă motiveze!  
 
– Dacă ar fi să poţi face un duet cu orice artist din lumea aceasta, care ar fi acela? Şi ce piesă celebră ţi-ar plăcea să cântaţi împreună?
Haha, unul dintre artiştii mei preferaţi este Drake, îmi plac majoritatea melodiilor şi mă inspiră foarte mult, probabil melodia pe care aş vrea să o cânt cu el este, bineînţeles, „Hotline bBling”.
 
– Cum era relaţia ta cu Alina când eraţi mici? Eraţi ca fraţii sau…
 Întotdeauna a fost o relaţie specială între noi. Deşi ne certam, ca orice copii, îi rupeam păpuşile sau o enervam, ea mereu ceda prima, restabilind liniştea şi pacea în casă. Cu trecerea timpului, m-am maturizat, am înţeles ceea ce o deranjează şi am încetat să mai fac greşeli semnificative, lucru care a creat între noi nu doar o simpla relaţie de frăţie ci şi o relaţie buna de prietenie.

– Ai mai mult succes la fete de când ai devenit cunoscut? Spune-ne o întâmplare amuzantă despre fanele tale.
Debutul meu îin lumea muzicală a îndreptat atenţia multor persoane asupra mea, bineînţeles că au început mai mulţi oameni să îmi scrie şi mai multe fete care au încercat să îmi fure inima, dar îmi place să fiu apreciat ca om şi nu pentru meseria pe care o am. Cred că cea mai amuzantă întâmplare a fost în momentul în care am fost urmărit în trafic de două domnişoare care, la semafor, au făcut cererea de ieşire la suc.
 
– Care este relaţia ta cu fanii de pe conturile de socializare? Ce faci atunci când citeşti comentarii deplasate sau enervante la adresa ta?
Pagina mea de Facebook a crescut foarte mult în ultima perioada de când cu lansarea noului meu single „Dragostea doare”, fapt care mă bucura foarte mult. Am o relaţie apropiată cu persoanele care mă urmăresc, împărtăşim în fiecare zi stări, gânduri, fapte şi fac tot posibilul să răspund cât pot de mult tuturor mesajelor private pe care le primesc.

– Există şi dezavantaje în viaţa de zi cu zi atunci când devii persoană publică?
 Deocamdată, nu am simţit că există vreun dezavantaj deoarece sunt o persoană căreia îi place sa socializeze foarte mult. Faptul ca am devenit o persoană publică mă face să fiu mult mai bun şi mă face să am mai multă grijă de mine, datorită faptului că pentru unii oameni am devenit model şi categoric nu vreau sa dezamăgesc pe nimeni.
 
– Îţi mai aminteşti ce ai făcut cu primii bani câştigaţi din muzică? Ce ţi-ai cumpărat din ei?
Cu primii bani câştigaţi din muzica nu am reuşit sa fac încă lucruri inedite, am făcut lucruri importante şi necesare în dezvoltarea imaginii şi nivelului meu vocal. Am investit în ore de canto, în antrenamente mai intense, în haine, lucruri pe care le consider normale. Cele mai mari satisfacţii le am când mă autodepăşesc, celelalte nevoi le pot amâna fiindcă priorităţile sunt cele mai importante.
 
– Spune-ne cinci lucruri fără de care nu ai putea trăi…
Sunt de părere că orice învăţ are şi dezvăţ, ceea ce înseamnă că putem rezista circumstanţelor. Dar, sincer, cred că mi-ar fi greu să rezist fără tehnologie.
 
– Care sunt pasiunile tale, înafară de muzică? Ce-ţi place să faci în timpul liber?
În timpul liber, îmi place să fac sport, să alerg în aer liber, să mă duc la antrenamentele de box, să merg la sala de forţă, făcând asta mă relaxez foarte mult. Îmi mai place să petrec timpul cu prietenii şi întotdeauna facem activităţi de care nu ne putem plictisii vreodată.

Gabriela Groza