Interviu Natalia Mateuţ: „Cea mai trăsnita declaraţie de dragoste am făcut-o eu”

De: Nicoleta Nicolae / 02.02.2016, 09:56

Interviu Natalia Mateuţ:
În luna în care se sărbătoreşte dragostea, Natalia Mateuţ vorbeşte despre iubirile ei: televiziunea, cafeaua şi persoana care o face să se simtă specială.


– Natalia, ce planuri ai anul acesta cu televiziunea?

Cu siguranţă planurile mele de viitor au în centru televiziunea, la care nu renunţ şi unde ţintesc cât mai sus. Dacă voi continua sau nu colaborarea cu Antena 1 rămâne de vazut, însă cu siguranţă revin cu veşti bune cât de curând. Am mai prezentat emisiuni, dar îmi doresc ceva care să se muleze pe dorinţele şi pasiunile mele şi ceva care să fie de lungă durată.

– Ai fost reporter şi asistentă TV timp de trei ani în emisiunea “Răi da buni”. Ce ai învăţat în tot acest timp?

În aceşti trei ani emisiunea „Răi, da buni” a fost prioritatea mea.Trebuia să gasesc subiecte împreună cu echipa, făceam muncă de teren, interviuri în direct, dar asiguram şi prezenţa în platou atunci când nu dădeam vreun live de la vreun eveniment. Am învăţat multe de la Mihai Morar, în primul rând am învăţat să vorbesc mult mai bine şi fără trac în faţa camerei, am învăţat să pun întrebări inteligente invitaţilor şi să reuşesc să scot exclusivităţi într-un mod elegant şi prietenos. Aşa cum o face şi Mihai.

– Mai cochetezi cu modellingul?
Nu, nu mai cochetez cu modelling-ul, dar merg în continuare la castinguri pentru reclame. Sunt în schimb, prin natura meseriei, obligată să am mereu un look bine pus la punct. Pe deasupra, mă şi pasioneaza mult moda şi asortarea pieselor vestimentare.Pe viitor am în plan lansarea unui blog de fashion şi, eventual, creearea unei linii vestimentare cu un bun prieten pasionat şi el de modă.

– Am auzit că te vei lansa curând şi în afaceri ! Povesteşte-ne puţin!
Da. Este un proiect la care visez de ceva timp şi se pare că în cel mult 2 luni se va şi concretiza.Este vorba despre un „coffee shop”, o cafenea destinată băutorilor şi cunoscătorilor de cafea şi nu numai! E o cafenea care va vinde cafea adusă din colţurile cele mai îndepărtate ale lumii. Iubesc cafeaua şi mi-am dorit mereu să am un bussines aşa că am ales să fac ceva cu cafea.

– Ce relaţie ai cu tatăl tau, celebrul Dorin Mateuţ? Cum îl împaci când îl superi?
Am o relaţie bună, suntem mereu deschişi unul cu celălalt. Tata mă ajută şi m-a ajutat întotdeauna cât a putut. Dacă se mai enervează pe mine pentru cine ştie ce îi trece repede, nu e supărăcios.

– Cum stai cu viaţa personală?

Admiratori au toate fetele frumoase. Sunt iubită şi iubesc, mereu am avut grijă să am lângă mine persoana care m-a făcut să zâmbesc şi să mă simt specială.

– Care e cea mai trăsnită declaraţie de dragoste pe care ai primit-o până acum?
Nu prea am avut iubiti excesiv de romantici…aşa că cea mai trăsnita declaratie de dragoste am făcut-o eu. Am lipit pe maşina iubitului meu zeci de bileţele colorate pe care am scris diverse mesaje de dragoste.