Povestea de viaţă a astrologului Minerva. Avea 16 ani când s-a îndrăgostit de un coleg de-al tatălui ei

Astrologul Gabriela Dima, cea cunoscută de public drept Minerva, şi-a împărtăşit propria poveste de viaţă, care este una impresionantă, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” de la Antena 1

Gabriela Dima a fost diagnosticată la vârsta de 9 ani cu leucemie, însă, după câţiva ani avea să afle că afecţiunea de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge. A trăit clipe cumplite,  însă a trecut cu bine peste intervenţiile chirurgicale.

A absolvit Dreptul, apoi a terminat Actoria şi a profesat ca Jurnalist în anii ’90 si a urmat Facultatea de Psihologie. A îmbrăţişat, în acelaşi timp, pasiunile ei din adolescenţă, Astrologia şi Psihologia, a lucrat într-un departament de strategie şi dezvoltare în cadrul Companiei Poşta Română.

Pe actualul ei soţ l-a cunoscut în adolescenţă, printr-o conjunctură neaşteptată. El era ofiţer de aviaţie, iar ea avea o atracţie pentru bărbaţii în uniformă. Tocmai se întâmplase un accident aviatic, iar Minerva era la locul de muncă al tatălui ei. Pe atunci Minerva avea 16 ani. A vorbit puţin cu domnul locotenent, apoi şi-a anunţat tatăl că ea se va căsători cu el.
 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații