Actriţa Michaela Prosan: “Este super-eroul meu”

Frumoasa actriţă Michaela Prosan, pe care telespectatorii Antenei 1 au cunoscut-o în cadrul serialului “Fructul oprit”, a făcut mărturisiri emoţionante despre femeia care i-a dat viaţă. Profund recunoascătoare pentru tot ce i-a oferit, Michaela declară despre mama ei că aceasta este super-eroul ei.

 


“Mama a investit foarte mult în educaţia mea. Mi-a spus: <<Eu îţi ofer asta, iar tu te vei descurca mai târziu cu ce ţi-am oferit>>. Cred că este cel mai valoros lucru pe care i-l poţi oferi unui copil, o educaţie cât mai bună, ca el să ştie să se descurce după aceea în societate.” , a povestit Michaela Prosan, în cadrul emisiunii “De-a viaţa ascunselea”, prezentată de Florentina Fântânaru.
“Mama este super-eroul meu. Este omul care m-a motivat de-a lungul timpului prin exemplul său”, a mărturisit interpreta Soniei din “Fructul oprit”.

După 12 ani de pictură şi desen, Michaela a decis să se îndrepte spre un alt domeniu, iar ziua în care a fost admisă la UNATC rămâne una dintre cele mai frumoase zile din viaţa ei.  A jucat în prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone, pe scena de la teatru, şi de fiecare dată emoţiile nu au lipsit. “Şi în momentul de faţă am emoţii. Înainte să filmez o secvenţă am emoţii, şi la teatru aveam emoţii, dar ele trec în momentul în care încep să muncesc, în momentul în care se dă acţiune, însă până atunci este un consum fenomenal. În mine sunt o mie de gânduri şi senzaţii, pe care cu greu le stăpânesc, dar reuşesc într-un final”, a povestit ea. 

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații