Alina Chivulescu: “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta”

  • 21.11.2018
  • ● Vizualizări: 511

Îndrăgita actriţă Alina Chivulescu face mărturisiri emoţionante astăzi, la “CulTOUR”, de la ora 17.30, la Happy Channel. Aceasta vorbeşte despre cea mai importantă lecţie pe care a învăţat-o de la tatăl său, despre pasiunile pe care le are, dar şi despre alte multe lucruri mai puţin ştiute de public.

“Mi-ar plăcea foarte tare să-l mai întâlnesc pe tata”, spune Alina Chivulescu, în cadrul interviului emoţionant pe care l-a oferit echipei “CulTOUR” şi pe care Happy Channel îl va difuza astăzi. Părintele său a reuşit să-i ofere o lecţie extrem de importantă. “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta. Sfaturi nu mi-a dat tata, dar am învăţat de la el să fiu un om bun, iar asta sper să fi reuşit cu copilul meu” , adaugă îndrăgita actriţă, pe care telespectatorii o pot urmări în serialul “Fructul oprit”.

Telespectatorii o pot cunoaşte mai bine pe Alina Chivulescu, urmărind interviul de la “CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, astăzi de la ora 17.30, la Happy Channel.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații