Alina Puşcaş - Telenovelă cu parfum de narcisă

  • 07.09.2010
  • ● Vizualizări: 1695
Alina Puşcaş - Telenovelă cu parfum de narcisă

A făcut fitness de performanţă timp de 5 ani şi este una dintre cele mai apreciate manechine din România. Până acum, a apărut în câteva reclame, dar a luat lecţii de actorie cu Magda Catone şi, din această toamnă, Alina Puşcaş defilează pe un alt ”podium”: va juca rolul principal în telenovela ”Narcisa sălbatică”, la Antena 1.

- Numele tău este aproape identic cu cel al unui alt mane­chin celebru: Alina Puşcău. E o simplă coincidenţă?
Numele este aproape identic şi, totuşi, e o mare diferenţă între noi două. Nu ne cunoaştem, deşi am pornit amândouă de la aceeaşi agenţie de modele. Nu suntem nici rude, nici nu semănăm în vreun fel şi, în plus, din câte ştiu, Alina Puşcău acti­vează pe un alt continent aşa că... eu rămân cu România mea, unde voi fi "Narcisa".
- Cum reuşeşti să-ţi menţii silueta?
Îmi este destul de greu să o menţin, pentru că sunt o pofticioasă. Am fost în cea mai bună formă când făceam fitness de performanţă (timp de 5 ani), de prin 2002. Din păcate, de vreo 2 ani, nu mai reuşesc să îmi fac timp pentru a merge la sală, dar promit solemn să îmi reiau şi această activitate.
- Ai vreun iubit? Cât de gelos este?
Da, sunt într-o relaţie de un an şi jumătate cu un bărbat deosebit, foarte educat şi îndrăgostit. Capi­tolul "gelozie", pentru moment, nu prea există între noi, pentru că nu ne-am dat motive... Oricum, preconizez mici discuţii pe tema scenelor de dragoste din telenovelă.
- Cum ai ajuns în această producţie? Ai antecedente în actorie?
Am participat la multe probe de casting, pe care le-am avut la Tan­dem Film. Dacă reclamele video, micile piese de teatru din gimnaziu şi colegiu sau lecţiile de actorie cu Magda Catone pot fi considerate ante­ce­dente de actorie, atunci răspunsul este pozitiv.
- Până acum, ce ţi s-a părut cel mai dificil de filmat?
Cred că scenele de cascadorie au fost cele mai dificile, dovadă şi vânătăile şi juliturile cu care m-am pricopsit la Vălenii de Munte.
- Cu ce actor de la Hollywood ai accepta să joci într-o scenă fierbinte?
Of... doar unul?! Sunt prea mulţi sexy şi talentaţi, mai bine vă dau mai multe nume: Keanu Reeves, Johnny Depp, Ashton Kutcher, Leonardo DiCaprio, Eric Dane, Colin Farrell... Gata, mă opresc aici! Ce-i prea mult strică...

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații