Bubu Cernea: “Nu aş putea trăi fără muzică”

A pus pentru prima dată mâna pe tobe la vârsta de doi ani, iar de atunci continuă să se perfecţioneze pe zi ce trece, în domeniul muzical, şi să-şi dezvolte aptitudinile artistice. Mihai Bubu Cernea este invitatul emisiunii “CulTOUR”, ediţie care se va difuza astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel.

“Mi-aş dori să ştiu mai multe despre muzică, niciodată nu e suficient, tot timpul e loc de mai mult”, mărturiseşte tânărul artist, care a studiat la Berklee College of Music, şi a ajuns să cânte cu unii dintre cei mai iubiţi artişti de la noi. Mihai Bubu Cernea recunoaşte că nu s-ar vedea făcând altceva: “Nu aş putea trăi fără muzică. Nu văd lumea fără ea”.

Tot, astăzi, la “CulTOUR”, acesta vorbeşte şi despre o nouă pasiune. “Aş vrea să învăţ să pilotez avioane. Zbor foarte mult, cel puţin o dată pe săptămână. Mi-am cumpărat simulatoare de avioane, dar din astea profesioniste, să învăţ toate comenzile. Nu am pilotat eu, în schimb am mai vorbit cu piloţi, m-am interesat de şcoală. Dar, în primul rând, nu am timp, şi apoi mai trebuie să bat la tobe, ca să plătesc şcoala”, a spus Bubu la “CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman.

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații