Catrinel Sandu: “Mă străduiesc să fiu o mamă perfectă”

  • 15.03.2011
  • ● Vizualizări: 62
Catrinel Sandu: “Mă străduiesc să fiu o mamă perfectă”

Dacă vă era dor de prima “bebeluşă” de la Cronica Cârcotaşilor, aflaţi că o duce bine şi e fericită în America. De aproape patru ani, Catrinel Sandu este soţia tenismenul Gabi Trifu, iar de un an, viaţa le-a fost împlinită de fetiţa lor Sara.


catrinel sandu- Ce mai faci, Catrinel? Care sunt noutăţile din viaţa ta?
Mă dedic majoritatea timpului Sarei şi încerc să-l ajut pe Gabi în business-ul pe care îl avem aici - academia de tenis United Tennis Academy. Mă străduiesc sa fiu o mamă perfectă, o nevastă minunată şi încerc să am grijă de casa pe care o avem. Nu vreau sa dau greş pe niciunul dintre aceste planuri.

- Te-ai gândit să renunţi definitiv la proiectele tale din ţară pentru o viaţă liniştită în America?

Şi da şi nu. Am renunţat la foarte multe lucruri pentru a avea o altă viaţă în America, dar nu-mi pare rău. Aici mi-am întemeiat familia şi alături de ea sunt cea mai fericită femeie. Cu toate acestea, nu am renunţat în totalitate la planurile mele şi voi reveni în ţară ori de câte ori voi fi solicitată pentru un proiect TV.

- Soţul tău şi-a deschis Academia de tenis în Sarasota?
Gabi, soţul meu, a deschis academia United Tennis Academy încă de acum doi ani, în Bradenton, oraşul în care locuim şi, spre bucuria noastră, am ajuns să avem peste 35 de copii cu program întreg. În rest, sunt copii cu program redus şi mulţi jucători profesionişti care vin să se antreneze la academia noastră. Printre ei sunt şi jucători români.

- Tu mai ai timp pentru sport?
Singurele activităţi sportive pe care le fac aici sunt cele pe care le pot face împreună cu Sara: mersul cu bicicletă (Sara având ataşat un scaun la bicicleta mea), înotul şi, câteodată, jucăm tenis împreună cu tata.

- Cu siguranţă ai auzit de accidentul lui Şerban Huidu. Ai ceva să-i transmiţi ca fostă colegă de la "Cronica Cârcotaşilor"?

Am aflat de accidentul lui Şerban. I-am trimis mesaje atât pe telefon cât şi pe Facebook. I-am spus că sunt alături de el şi i-am transmis toate gândurile bune. Ştiu că este un om puternic.

- Revenind la Sara. Cu cine seamănă micuţa?

Cei din jur spun că seamănă foarte mult cu tati, dar şi cu tatăl meu. Şi, dacă te uiţi atent, zăreşti şi ceva din mami (sau cel puţin aşa îmi place mie să cred). Este un copil extrem de pozitiv, vesel şi foarte prietenos.

- Tu şi soţul tău, Gabriel Trifu, vă mai doriţi copii?
Deocamdată suntem super îndrăgostiţi de Sara şi vrem să-i oferim toată atenţia noastră. Vrem să mai crească şi să se mai bucure că este centrul univesului nostru. Mai târziu, vom mai vedea.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații