Cum se menţine în formă actriţa Michaela Prosan: "M-am cam neglijat în ultima vreme"

A cucerit telespectatorii cu rolul Soniei din “Fructul oprit”, reuşind ca în cele şase luni de difuzare a producţiei de la Antena 1, să câştige simpatia unui public numeros. Apreciată de fani pentru felul în care arată, frumoasa actriţă Michaela Prosan mărturiseşte că respectă câteva lucruri esenţiale, dar mai ales, nu scapă din vedere un aspect extrem de important.

“Pentru mine, somnul de calitate e aur. Şi sportul. M-am cam neglijat în ultima vreme, dar încerc să compensez cu o alimentaţie sănătoasă, încerc.:) Cel mai bun beauty tip din toate timpurile este încrederea în sine, restul sunt doar măşti …de avocado, argilă şi lista este lungă.“, mărturiseşte Michaela Prosan, Sonia din “Fructul oprit”.

Deşi se gândea să urmeze altă carieră, pasiunea pentru actorie a determinat-o să facă schimbări importante în acest sens. “Da, am terminat un liceu de arhitectură, arte ambientale şi design. Ţin minte că eram nehotărâtă în privinţa a ceea ce urma să fac pe viitor: arhitectură, design de interior… Şi atunci când eşti indecis există spaţiu cât să poţi să optezi şi pentru altceva . În cazul meu, a fost actoria. Din momentul în care mi-am asumat alegerea şi până în prezent, toată energia mea a fost canalizată către meseria pe care mi-am ales-o şi nu am trădat-o de-a lungul acestor ani, dimpotrivă, am prioritizat-o. N-a fost uşor, lucrurile n-au fost tot timpul roz, dar îmi place să cred că toate situaţiile pe care le-am întâmpinat - bune, rele- au fost în favoarea mea.”, a mărturisit protagonista primei drame psihologice realizate în peisajul serialelor autohtone.
 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE