Dan Negru:”Nu sunt făcut să am partenere de prezentare”

  • 28.06.2012
  • ● Vizualizări: 10
Dan Negru:”Nu sunt făcut să am partenere de prezentare”

Lume, lume, Dan Negru vine în această vară la Antena 1 cu o nouă emisiune care, spune el, ne va lăsa “mască”. “Demascarea” este un show cu multe vedete şi măşti şi deghizări de senzaţie. Detalii, imediat!

- In vara asta, vei avea o nouă emisiune la Antena 1. Despre ce este vorba?
Nu sunt un obişnuit al grilelor de vară, dar oferta de anul ăsta a fost de nerefuzat. E vorba de o emisiune care m-a încântat- "Demascarea" se numeşte şi e o întoarcere la divertismentul mare de duminică seara.

- Am înţeles că este vorba de nişte măşti foarte complicate şi costisitoare. Cât de greu de realizat sunt aceşte măşti?
Tot show-ul e un program de forţă, e un ospăţ bine pregătit care sper să fie pe gustul publicului chiar şi acum vara, când se mănâncă salate. Eu mizez pe foamea de divertisment bun al publicului, chiar şi pe timpul verii. Sunt măşti aduse special din Los Angeles , unele cu preţuri incredibile, e vorba de cele care au împrumutat câte ceva şi din trăsăturile vedetelor care le poartă.

Dan Negru- Cine vor fi vedetele implicate în proiect?
In tot proiectul, de-a lungul verii vor fi pe platourile noastre peste 200 de vedete din toate zonele, de la sportivi la politicieni , actori sau cântăreţi. Nu cred că e vedetă care să lipsească şi multora trebuie să le mulţumesc pentru turul de forţă făcut. Vor fi toţi.

-Vei prezenta singur?
Nu sunt făcut să am partenere de prezentare, recunosc asta. Imi clădesc show-ul după propria mea regulă şi câştig sau pierd pe mâna mea. Ocolesc ofertele cu partenere de prezentare.

-Când începe prima emisiune?
Vom începe pe 8 iulie , duminica.

-Incă ai carisma la public. Până când te vezi făcând televiziune?
Am 41 de ani dacă e să vorbim de vârstă, dar în televiziune asta contează prea puţin. In ţările subdezvoltate se caută prezentatori de 18-19 ani, în ţările cu tradiţie în showbiz, nici Jay Lenno, nici Bonolois nici Oprah nu sunt adolescenţi.

- Inţeleg că vara asta munceşti, nu ai vacanţă…
Nu e o povară televiziunea pentru mine. Mă simt ca în vacanţă la filmări. E adevărat, trebuie să iau în considerare şi vacanţa familei pe care n-am decis-o încă.

- Ce fac cei mici?
Cresc şI, încet încet, încep să se uite la televizor şi asta mă sperie.

Nicoleta Nicolae

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații