Dana & Dragoş: ”Dragostea durează cel puţin 7 ani!”

  • 17.12.2012
  • ● Vizualizări: 2573
Dana & Dragoş: ”Dragostea durează cel puţin 7 ani!”

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur sunt protagoniştii primei producţii locale de la Film Cafe – ”Îndrăgostiţi ca-n filme”. Cei doi joacă în 40 de episoade scurte şi interpretează situaţii de viaţă inedite, spontane şi amuzante. Serialul a fost difuzat la începutul lunii decembrie şi va fi reluat în ianuarie 2013.

- Cum v-aţi îndrăgostit?

Dragoş Bucur: Ne-am îndrăgostit la prima vedere! Ştim că sună puţin a clişeu, dar ăsta este adevărul, ne-am văzut la un casting şi câteva luni ne-am gândit doar unul la celălat. Trei luni mai târziu ne-am întâlnit în trafic şi de atunci suntem împreună.

Dana Nalbaru si Dragos Bucur

- Vă mai amintiţi care a fost primul lucru pe care l-aţi remarcat unul la celălalt?

Dana Nălbaru: Ne amintim că am vrut să petrecem fiecare minut împreună, Dragoş a fost la sală a doua zi la ora 8 doar să se întâlnim, iar dimineaţa următoare ne-am dat întâlnire la 6 dimineaţa pentru un ceai.

- Un titlul de carte spune că "Dragostea durează trei ani". Ce părere aveţi?

DB: Oamenii ar face orice să vândă un produs, chiar să spună că dragostea durează trei ani! Pot spune sigur că durează cel puţin 7 ani, mai departe rămâne de văzut...

Dana Nalbaru si Dragos Bucur

- Cum vă împărţiţi între cariere şi viaţa de familie?

DB: Aici nu e nimic diferit faţă de viaţa şi cariera oricărui om, depinde de fiecare ce alege să fie prioritar. Sunt luni în care lipsim de acasă non-stop deoarece muncim, sunt altele în care stăm şi ne lăfăim sau plecăm împreună cu Sofia în vacanţe, una peste alta avem o viaţă care ne permite destul de mult să ne ocupăm de noi şi de familie.

-Cum a fost să jucaţi împreună în "Îndrăgostiţi ca-n filme" la Film Cafe?

DB: A fost frumos, ca o vacanţă la Budapesta. Am plecat 10 zile să filmăm pentru "Îndrăgostiţi ca-n filme" şi am avut parte de distracţie, muncă şi prieteni noi! Oamenii din echipa cu care am filmat sunt extraordinari (Pater, Lisa, Miki, Gabor), am ieşit în restaurante, am râs mult, am improvizat la filmări şi ne-am plimbat pe străzi... ca în filme!

- Ce v-a determinat să acceptaţi rolurile?

DB: Am văzut varianta ungurească a filmelor şi ne-au plăcut scenariile. În plus, am avut libertatea de a adapta şi improviza, libertate care a contat foarte mult ţinând cont de faptul că ne jucam pe noi şi nu cine ştie ce personaje.

- Deci nu a fost un scenariu bătut în cuie...

DB: Aşa cum ziceam, am primit scenariile în engleză, au fost traduse în română, apoi pe platou împreună cu Zoli (regizorul) şi Andreea (o actriţă care vorbeşte şi română şi ungureşte) am "stors" tot ce se putea din texte.

- Cum a fost la filmări?

DB: Uşor nu a fost, am filmat între 5 şi 7 scurtmetraje pe zi în locaţii diferite, dar a fost plăcut. Echipa a fost una destul de mică, dar formată din oameni tineri şi cu chef de joacă, am improvizat mult, am râs.

Dana Nalbaru si Dragos Bucur

- Cine pe cine a ajutat pe platouri?

DN: Hmm, teoretic Dragoş deţine controlul în ale actoriei pe platou, dar, aşa cum se va vedea şi în unele filmuleţe, uneori balanţa se răstoarnă şi de aici apar situaţii amuzante!

- O să fie şi o a doua serie din "Îndrăgostiţi ca-n filme"? V-ar plăcea să continuaţi?

DB: Stai să vedem cum merge prima serie şi pe urmă mai vorbim. Nu stă bine să te lauzi singur, dar nouă ne plac foarte mult filmuleţele, fac haz de situaţii întâlnite probabil în orice cuplu iubitor de filme şi nu numai!

Dana Nalbaru si Dragos Bucur

- Ce proiecte aveţi în continuare?

DB: Eu abia am teminat un film în America cu John Leguizamo şi Ice Cube. Săptămâna asta plec în Elveţia pentru un proiect pentru o televiziune germană, în ianuarie filmez un lungmetraj românesc şi probabil în primăvară voi filma un film unguresc.
DN: Am terminat de scris prima carte de poveşti pentru copii şi din ianuarie mă voi ocupa de pregătirea lansării care va avea loc în primăvara lui 2013 si, în plan muzical, pregătesc piese noi cu colegii mei de la Hi Q, dar şi un album solo, cu cântece compuse de mine în ultimii doi ani...


Mioara Tronaru


Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații