Fraţii Jonas şi Demi Lovato - Noile staruri Disney

  • 13.09.2010
  • ● Vizualizări: 2185
Fraţii Jonas şi Demi Lovato - Noile staruri Disney

Sunt tineri, frumoşi, au fani în lumea întreagă, iar piesele lor sunt fredonate de milioane de puşti de pretutindeni. Fraţii Jonas şi Demi Lovato sunt noii idoli ai tinerei generaţii şi tocmai au lansat un nou film original Disney, ”Camp Rock 2”, iar povestea de dragoste dintre Demi şi Joe Jonas a fost în atenţia presei mondene multă vreme. Despre toate acestea şi multe altele, aflaţi din interviul în exclusivitate pe care vedetele ni l-au acordat la New York.

Secretele fraţilor Jonas
- Dacă aţi putea lua cu voi un singur obiect de pe platourile de la "Camp Rock 2", care ar fi acela?

Kevin: Eu am şi luat ceva. Într-unul dintre decoruri, în interiorul unei cabane, pe un perete, era suspendată o chitară confecţionată din tot felul de lucruri: hârtii, creioane, CD-uri sparte, cutii de chibrituri etc. Mi-a plăcut tare mult, aşa că am luat-o acasă.
- Ce vi s-a părut cel mai dificil de filmat?
Joe: Scenele în aer liber, pentru că era foarte frig. Mai ales secvenţa cu piesa "Wouldn't Change a Thing", când am filmat toată noaptea, la vreo 10 grade Celsius, iar Demi purta o rochiţă de vară şi eu un tricou cu mânecă scurtă.
- Nick, care a fost cel mai greu cuvânt de pronunţat când erai mic?
Am o întreagă listă, însă cred că în top se află limonadă.
Kevin: Iar Joe nu putea să zică scorţişoară! Chiar şi eu am avut ceva probleme când eram mic, aşa că părinţii m-au dus la un logoped.…
- Joe, e normal pentru un tânăr actor să se îndrăgostească de partenera sa din film? Tu şi Demi aţi trecut prin asta...
Eu şi Demi suntem prieteni buni de foarte multă vreme şi, tot lucrând îm­preună, cred că era oarecum firesc să ne apropiem mai mult unul de celălalt.
- Te consideri un sex-simbol?
Eu zic că sunt un tip normal căruia îi place muzica şi doar atât, deocam­dată. Rămâne de văzut peste 15 ani!
- Nick, ai fost diagnosticat cu diabet. Cât de mult ţi-a afectat viaţa această boală?
Am acceptat faptul că diabetul face parte din viaţa mea de zi cu zi, că trebuie să am grijă de alimentaţia mea şi să urmez tratamentul întocmai. Am ocazia să vorbesc despre asta altor tineri diagnosticaţi cu aceeaşi boală, să le împărtăşesc din experienţa mea. De asemenea, mă implic în acţiuni de strângere de fonduri pentru cercetări în domeniu. Sper ca, într-o zi, să găsim un leac pentru această boală.
- Ce părere aveţi de noua imagine a lui Miley Cyrus - Hannah Montana?
Joe: Cred că Nick ar trebui să răspundă la întrebarea asta... (n.r. Miley şi Nick au fost iubiţi).
Nick: Îmi place foarte mult. Şi cred că noul stil de coregrafie pe care îl abordează i se potriveşte foarte bine.
- Ce faceţi în timpul liber?
Kevin: Eu mi-am descoperit o nouă pasiune: gătitul. Aşa că îmi petrec foar­te mult timp în bucătărie, încer­când tot felul de reţete, iar soţiei mele îi place cum îi gătesc taco de peşte. În plus, când am filmat în Canada pentru "Camp Rock 2", le-am gătit colegilor din echipă cina de Ziua Recunoştinţei.


Demi Lovato nu refuză niciodată îngheţata
- Cât de mult s-a schimbat personajul tău în "Camp Rock 2" faţă de prima parte?

Mitchie s-a maturizat, iar faptul că vrea să salveze tabăra îi stabileşte clar priorităţile. Are mai multă încredere în ea şi nu se fereşte să ia decizii. Iar eu am fost încântată de scenele în care am dansat.
- În timpul filmărilor, te-ai apropiat foarte mult de Chloe Bridges. Ce-ţi place la ea?
Este foarte drăguţă şi naturală. Îmi plac oamenii care îşi arată adevărata faţă, care spun exact ceea ce gândesc şi nu se grăbesc să-i judece pe cei din jur.
- Ce nu poţi să refuzi niciodată?
Îngheţata!
- Tu şi Selena Gomez mai sunteţi prietene bune?
Întrebaţi-o pe ea!
- Ai vreun talent ascuns?
Nu ştiu... Poate faptul că-mi pot atinge nasul cu vârful limbii.
- Pe când un nou album?
Lucrez deja în studio şi încerc să înregistrez cât mai multe melodii, însă îmi este destul de greu acum, mai ales că sunt în turneu de promovare cu "Camp Rock 2".

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații