Gabriela Vrînceanu Firea - Trece la seria... 6!

  • 02.06.2008
  • ● Vizualizări: 84
Gabriela Vrînceanu Firea - Trece la seria... 6!

După 15 ani de condus pe şoselele patriei şi nu numai, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 se laudă cu un ”portofoliu” de şoferiţă bine pus la punct. Doar cu o amendă la activ, pînă acum, Gabi preferă maşinile cu personalitate. A schimbat pînă acum cinci maşini, iar recent a trecut la a şasea... seria 6! Astfel, vedeta Antenelor 1 şi 3 este prima femeie din Romănia care conduce un BMW.

- De cît timp ai permis de conducere?
De 15 ani, din 1993, dar tot nu ştiu să parchez cu spatele!

- Eşti o şoferiţă precaută sau îţi place viteza?
Sînt extrem de precaută, deşi îmi place şi viteza, pentru că dimineaţa, de exemplu, sînt şi cu Tudor, fiul meu, în maşină, aşa că trebuie să am grijă mare, mai ales că sînt şi mulţi... nervoşi, ca să nu le zic nebuni, care au carnet auto.

- Ce părere ai despre cei care spun că femeile la volan... sînt dezastru?
Sînt subiectivi şi maliţioşi. Într-adevăr, poate noi nu ştim să parcăm din două mişcări sau nu ne pricepem să mergem sportiv, dar la capitolul atenţie stăm mult mai bine. Există o excepţie: domnişoarele care vorbesc la telefon, aflîndu-se la volan, sînt un dezastru, într-adevăr! - Cîte amenzi ai luat pînă acum? Una singură, pentru parcare în loc neregulamentar. Pentru viteză - nici una! Nu am depăşit limita admisă prea tare, iar domnii poliţişti m-au iertat, am scăpat doar cu avertisment. Maşină de bărbaţi... pe mîini de femeie

- Pînă acum, cîte maşini ai schimbat?
După Fiat Tipo şi Ford K au urmat: Ford Fiesta argintiu, Toyota RAV 4 aurie, BMW X3 negru şi, acum, am ajuns la BMW X6.

- De ce BMW X6?
Se spune că este o maşină pentru bărbaţi! Pentru că îmi place combinaţia de SUV şi limuzină. Este o îngemănare extrem de ingenioasă între forţa lui X5 şi sportivitatea şi atractivitatea BMW-ului serie 6. Mă regăsesc în maşinile puternice, dar flexibile, versatile.

- Care a fost primul drum cu noua maşinuţă?
La Antena 1, fireşte! Acolo m-am dus prima dată chiar cu maşina pe care mi-au oferit-o pentru drive test şi pe care o puteţi vedea în fotografie!

- Pe soţul tău o să-l laşi să o conducă?
Sigur că da, doar că el nu se dă în vînt după maşini de lux, pentru el un autoturism este un mijloc de locomoţie şi cam atît. Conduce un Touareg Mountain şi este foarte mulţumit.

- Dar pe Tudor, cînd îşi va lua carnet?
Peste 5 ani şi 4 luni, Tudor îşi va putea lua carnet auto. Îmi tremură inima de pe acum. Numai mamă de băiat căruia îi place viteza să nu fii. Şi îi cam place...

- Ce te-a bucurat mai mult: maşina sau recentul premiu APTR?
Cu certitudine, premiul APTR. Am mai obţinut unul acum doi ani, pentru talkshow-ul ”Ştirea zilei”, de pe Antena 3, şi credeam că juriul m-a uitat. Dar iată că am fost desemnată vedeta de televiziune a anului 2007, pentru toate proiectele mele TV: Observator Antena 1, ”Ştirea zilei” - Antena 3, ”Săptămîna financiară TV” - Antena 1, Teledon Antena 1.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații