Iulia Vântur, dispusă să iubească din nou?

  • 28.02.2012
  • ● Vizualizări: 71
 Iulia Vântur, dispusă să iubească din nou?

Iulia Vântur pare că şi-a găsit în sfârşit liniştea, chiar dacă nu la braţul unui bărbat. Dansează, joacă în piese de teatru, meditează, învaţă din experienţe vieţii, are mulţi prieteni şi spune că atunci va va simţi, va iubi din nou.


- Ce mai face Iulia Vântur?
Joacă, dansează şi cântă pe scena teatrului Metropolis . Revin apoi la viaţa de zi cu zi, prezint ştiri, fac mişcare zilnic, îmi administrez viaţa şi încerc să- mi rezerv mai mult timp pentru mine.

- Care este activitatea care te relaxează cel mai mult? Cum ai descoperit-o?
Dansul, meditaţia. Prin dans, elimin tensiunea acumulată şi mă energizez. E o terapie în sine. Dansul l-am descoperit odată cu muzica, în copilărie. Mă deconectez citind, scriind. Din când în când, merg şi la masaj, iar asta mă relaxează complet.

- Ai debutat în teatru cu piesa "Lautrec la Bordel", la Teatrul Metropolis. Acum am înţeles că iar ne pregăteşti ceva...

Mi-am dorit foarte mult să trăiesc această experienţă, a scenei de teatru. Mi-a adus mai multă bucurie, satisfacţie decât mi-am imaginat. E foarte multă muncă în spate, până la prima reprezentaţie, însă merită. Am avut norocul să intru într-o echipă frumoasă, cu oameni talentaţi, de la care învăţ mereu ceva nou. Premiera a avut loc anul trecut. Jucăm în fiecare lună cu casa închisă, iar marea satisfacţie este reacţia bună a publicului. Aştept cu nerăbdare fiecare reprezentaţie.

- Te vezi jucând şi în telenovele?
Orice experienţă te învaţă, te ajută să te dezvolţi. Mă văd jucând în tot ce-mi face bine.

- În ce relaţii ai rămas cu Marius Moga? Când aţi vorbit ultima dată?
Cu Marius am o relaţie foarte frumoasă de prietenie pe care am construit-o în ultimii ani.

- Ai fost fotografiată de paparazzi în compania lui Marius Scovronschi. De ce natură este relaţia voastră?

Marius este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, încă din adolescenţă. Prietenia noastră de 17 ani este dovada clară că între o femeie şi un bărbat poate exista doar o relaţie de prietenie.

- Eşti pregătită să iubeşti din nou?
Dacă voi simţi...voi iubi.

- Fiecare dintre noi învaţă ceva din relaţiile pe care le avem. Ce ai învăţat tu?
Că o relaţie este unul dintre cele mai grele proiecte. Într-o relaţie fiecare vine cu un bagaj în spate pe care îl despachetează în faţa partenerului. Ideea e că cei doi să reuşească să sorteze cu răbdare, atenţie şi înţelegere, un nou bagaj pe care să îl poarte împreună, ca o echipă, cu dragoste şi prietenie.

- Ştiu că te-ai îndrăgostit de India. Ce alte vacante exotice pregăteşti?
India mi-a oferit multe experiente intense. Când va fi momentul, voi reveni acolo cu siguranţă. Deocamdată, nu am planuri de vacanţă, însă sunt multe locuri de descoperit - rămân deocamdată cu privirea spre Asia, chiar şi Africa.

Dana Popa


Iulia Vântur prezintă Ştirile Pro Tv, sâmbătă- duminică, 07.00, PRO TV.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații