Marina Voica: “Ultima oară m-am îndrăgostit anul trecut!”

Marina Voica, una dintre cele mai apreciate voci de la noi, care a intrat în sufletele românilor cu piese precum ”Şi afară plouă, plouă” sau ”Într-un colţ de cafenea, se poate lăuda, la cei peste 80 de ani ai săi, cu o energie debordantă.

Invitată în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, îndrăgita artistă nu s-a sfiit să vorbească deschis despre întreaga sa viaţă. Ba mai mult, aceasta i-a vorbit Oanei Turcu şi despre cel mai recent moment în care s-a îndrăgostit.

Cum arată Marina Voica la 79 de ani! Uite în colţ de Rai trăieşte, la Breaza

La 77 de ani, Marina Voica a făcut “lumânarea” în direct la TV!
 

“Eu tot timpul mă îndrăgostesc de cineva!”, a glumit interpreta, care însă şi-a continuat răspunsul la întrebarea Oanei: “Când v-aţi îndrăgostit ultima oară?” cu “Anul trecut! Iţi dai seama că uite, până şi la vârsta asta ai văzut în ochii unui bărbat o admiraţie şi o privire de bărbat faţă de tine ca femeie!”, a povestit Marina Voica.

Mereu la curent cu noutăţile, Marina Voica îi va povesti Oanei că nu e deloc străină de cumpărăturile online: “Eu comand pe internet foarte mult!”, mărturisind că inclusiv încălţările pe care le-a purtat la interviu sunt comandate pe internet.
 


 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații