Monica Bârlădeanu: “Vreau să-mi trăiesc viaţa aşa cum îmi place mie”

  • 26.04.2011
  • ● Vizualizări: 1380
Monica Bârlădeanu: “Vreau să-mi trăiesc viaţa aşa cum îmi place mie”

După succesul înregistrat cu “Francesca”, film ce a primit numeroase premii internaţionale şi lansat de curând pe DVD, Monica Bârlădeanu continuă cu entuziasm cariera în cinematografie. Acum este implicată în două producţii italiene, spune că este foarte fericită şi vrea să se bucure de viaţa după bunul plac.


monica barladeanu - Ce a însemnat pentru tine experienţa "Francesca"?
O oportunitate excelentă de introspecţie interioară, de pus câteva întrebări importante, de încercat să-mi explic nişte lucruri despre mine, despre alţii… şi nu în ultimul rând, o contrazicere a teoriei care susţine că un cuplu n-ar supravieţui unei experienţe de lucru pe un platou de filmare cu el în postura de regizor şi ea în cea de actriţă.


- Cum ai lucrat cu regizorul filmului, Bobby Păunescu, mai ales ca era şi iubitul tău în acelaşi timp?

Excelent. Mi-a fost chiar mai uşor pentru că mă cunoaşte extrem de bine şi e cel mai bun barometru pentru autenticitatea reacţiilor mele.

- Ce proiecte ai acum?
Două producţii italiene: un film bazat pe un roman scris de un autor român şi un film despre spionajul industrial al anilor '70 din România.

- În ce condiţii te-ai întoarce să lucrezi în televiziune?
Momentan rămân în zona cinema-ului, nu pot să mă gândesc la un proiect de televiziune. Nu în poziţia de prezentator, oricum..

- Unde ai făcut Paştele?

În Bucureşti, cu cei apropiaţi şi evident cu familia, ca în fiecare an, de altfel..

- Este ceva ce îţi doreşti cu tot dinaidinsul în aceasta viaţă?
Da. S-o trăiesc aşa cum îmi place mie şi să reuşesc să mă bucur de ea.

- Cum stai cu dragostea? Este fericită?
Foarte!

- Ce părere ai despre căsătorie? Dar despre copii?
Mi se pare o idee foarte bună pentru cei care se grăbesc... Glumesc, desigur.


- Esti o femeie foarte frumoasă. Care este secretul?
Merci, mă flatezi, dar trebuie să te dezamăgesc: nu există niciun secret şi nici măcar n-am vreun merit. E ADN-ul părinţilor, noroc şi un pic de grijă faţă de felul în care arăt. Amănuntul pe care insist foarte mult cu îngrijirea e pielea. O femeie nu poate fi frumoasă dacă nu are o piele bine îngrijită.


- Cum te întreţii şi ce sfaturi ai pentru femeile care îţi admiră frumuseţea?

Să-şi îngrijească pielea. E prima care trage semnalul de alarmă că trec anii şi e cel mai fermecător detaliu al femeii. Eu folosesc, de ceva vreme, setul complet Olay Total Effects ca să minimizez efectele reflectoarelor şi stresului la care îmi supun tenul în timpul zilelor lungi de filmare.

- Ce părere ai despre operatiile estetice? În ce condiţii ai apela la bisturiu?
Mi se pare foarte bine că există opţiuni pentru cei care vor să-si corecteze un detaliu care-i nemulţumeşte, însă ajunge să fie de-un prost gust inimaginabil dacă sunt folosite abuziv sau sunt solicitate de oameni care işi imaginează imperfecţiuni care nu există cu adevărat.


Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații