Noaptea Muzeelor - Spectacol inedit în Cimitirul Belu, pe 19 mai

  • 14.05.2018
  • ● Vizualizări: 438

Concert susţinut de Aurelian Temişan, spectacol de dansuri populare, tur ghidat şi o piesă de teatru din repertoriul marelui Caragiale sunt doar câteva din evenimentele care vor avea loc pe 19 mai, de Noaptea Muzeelor, în Cimitirul Bellu.

Sâmbătă, 19 mai 2018, între orele 18.00-24.00, bucureştenii sunt aşteptaţi cu mic cu mare la un eveniment mai special - o incursiune în istoria României de acum 100 de ani şi o reactualizare a memoriei eroilor Marii Uniri.

Programul serii începe de la ora 18.00 cu un tur ghidat de vizitare a cimitirului, un recital de muzică instrumentală, urmat de un spectacol de dansuri populare tradiţionale, concursuri cu premii, dar şi un recital de zile mari semnat de Aurelian Temişan&Band.

Mai mult, în jurul orei 20.00, cei prezenţi la eveniment vor putea viziona şi piesa de teatru „Chiriţa în carnava”l, în regia lui Marius Bodochi, cu o distribuţie de excepţie din care fac parte: Rodica Popescu Bitănescu, Marius Bodochi şi Anca Sigartău.

Bogdan Alexe, regizorul şi producătorul spectacolului, declara: „Este al treilea an în care gândim acest spectacol inedit în Cimitirul Bellu. În fiecare an, în Noaptea Muzeelor, am reuşit să strângem la Muzeul Bellu câteva mii de oameni (anul trecut au fost în jur de 18.000). Sperăm ca şi anul acesta să fim la înălţimea aşteptărilor.
La Cimitirul Şerban Vodă - Bellu, Calea Şerban Vodă, nr. 249. Intrarea este liberă.

 

Comentarii
ABONARE