Poreclele juraţilor „X Factor”, dezvãluite de cãtre Ştefan Bãnicã

Surprizã de proporţii în cadrul ultimului episod de audiţii „X Factor”, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1. Inspirat de momentul creat de un concurent originar din Brazilia, Ştefan Bãnicã a dezvãluit care sunt poreclele fiecãrui jurat.

„Noi am determinat rolurile încã de la începutul sezonului: gelosul (fãcând referire la el însuşi), invidiosul (arãtând cãtre Carla’s Dreams), haterul (indicând-o pe Delia) şi mentorul grupului ( fãcând referire la Horia Brenciu!”, a mãrturisit Ştefan Bãnicã.

Totul a pornit de la un concurent originar din Brazilia, care a venit la „X Factor” cu piesa lui Gustavo Lima, „Che che re re che” şi i-a invitat la dans pe juraţi. Delia şi Horia Brenciu au primit imediat invitaţia şi i s-au alãturat concurentului pe scenã, în vreme ce Ştefan Bãnicã şi Carla’s Dreams au preferat sã rãmânã indiferenţi pe scaunele lor.

„Audiţiile înseamnã distracţie, înseamnã sã te simţi bine, sã te bucuri de neprevãzut!”, a spus Horia Brenciu, în vreme ce Ştefan Bãnicã a completat: „N-am simţit sângele latino prin vene, nu a curs la momentul acela!”. Ba mai mult, n-a ratat nici momentul sã-l „înţepe” pe Horia: „Stai jos, sã nu te dezmembrezi!”. Cum era de aşteptat, Horia nu a tãcut: „Iar eşti invidios cã am dansat împreunã şi tu nu!”, inspirându-l pe Ştefan sã le dezvãluie poreclele.

”X Factor” continuă săptămâna aceasta şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, cu ultima ediţie de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.


 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații