Tania Budi, impecabilă la 50 de ani:"Totul porneşte din interior. Nu este doar teorie, este realitate. ” - FOTO

A descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe. Tania Budi a împlinit 50 de ani, dar arată de 20.

Silueta este impecabilă, iar trăsăturile chipului sunt neatinse de înaintarea în vârstă, şi nici de operaţii estetice.

“Este doar state of mind. Este cum te setezi sa te simti. Sa iti impui sa te bucuri de viata, de ceea ce esti, sa urmezi un stil de viata sanatos, echilibrat, sa gandesti pozitiv, sa vezi partea plina a paharului. Nu este doar teorie, este realitate. Totul porneste din interior”, a declarat Tania Budi pentru adpm.ro.

Actriţa Tania Budi a devenit afaceristă de succes

De câţiva ani, vedeta s-a dedicat exclusiv afacerii de familiei pe care a dezvoltat-o alături de fratele ei. La început, cei doi au avut un club, iar astăzi au ajuns să deţina două cluburi şi un café-bistro într-un mall.

Tania Budi, pictorialul nud care nu a fost niciodată publicat!

Silueta subţire cu zbenguială se ţine! Tania Budi e sexy rău la 48 de ani: “Fac mult SEX”

Cuplu bombă! Tania Budi se iubeşte cu un bogătan. Are legătură cu Oana Cuzino - FOTO

“Am muncit foarte mult vara aceasta. Ne-am extins cu afacerea. A fost o vara grea, dar frumoasa. Am mai facut un café bistro si am avut succes cu el inca din prima zi. Nu bucuram, dar si munca a fost pe masura. Uite, vara asta am avut doar 4 zile de vacanta. In rest, munca si iar munca. Am doua cluburi si o cafenea. Adica trei afaceri la malul marii alaturi de fratele meu. Cand se inchide una se deschide cealalta si tot asa. Una functioneaza pe tot parcursul anului, fiind intr-un mall, asa ca nu prea avem timp de pauze sau vacante. O sa ne permitem concedii cand toate echipele vor fi instruite si nu va mai fi nevoie de prezenta noastra acolo”, declara Tania Budi.

Galerie foto

vezi galeria 11 foto
Comentarii
ABONARE