Intră în cursă!

De: Mioara Tronaru / 14.05.2013, 10:42
Intră în cursă!
CLEAR, partener oficial al Lotus F1® Team, lansează CLEAR Race - o adevarată experienţă de curse la care pasionaţii de cai putere şi adrenalină îşi pot testa abilităţile de pilot de curse prin participarea la antrenamentul virtual organizat pe www.clearace.ro.

Consursul CLEAR Race se desfăşoară în perioada 9 mai – 29 iulie şi oferă participanţilor ocazia de a testa setările cele mai potrivite ale monopostului Lotus F1® Team, pentru a corespunde mai bine condiţiilor de curse, şi de a se familiariza cu configuraţia circuitelor de Grand Prix din Spania, Monaco, Canada, Marea Britanie, Germania şi Ungaria.

Câştigătorul campaniei va avea ocazia să experimenteze viaţa de pilot pe circuitul Paul Ricard din Franţa în data de 10 septembrie 2013 şi să se bucure de puterea, performanţa şi tehnologia unei maşini adevărate de curse, aparţinând Lotus F1® Team. În plus, pe durata campaniei vor fi organizate periodic trageri la sorţi pentru 51 de premii exclusive de la Lotus F1® Team, iar  primii 3 utilizatorii cu rezultatele cele mai bune vor primi premii garantate semnate de piloţii de la Lotus F1® Team.

CLEAR asigură nu doar antrenamentul necesar pentru pilotarea unui monopost de Formula 1, ci şi încrederea şi prospeţimea de care orice bărbat are nevoie pentru a se face remarcat, când este în formă maximă.

CLEAR Men, şamponul numărul 1 în lume pentru barbaţi, beneficiază de tehnologia Nutrium 10, o formulă bazată pe vitamine, minerale, agenţi cu dublă acţiune antimătreaţă şi agenţi de fortifiere care elimină mătreaţa şi ajută la creşterea rezistenţei naturale a scalpului.