Intră să vezi ce superpersonaje de serial au devenit jucării

Apropo.ro / 07.11.2014, 15:06
Intră să vezi ce superpersonaje de serial au devenit jucării
Cum se măsoara popularitatea unui serial? Veţi spune că audientele o demonstreaza cel mai bine. Este adevarat, însa există si alte feluri de a demonstra cât de popular e un serial. Cum ar fi…jucariile. Da, aţi citi bine! Jucării inspirate de personajele preferate. Acest lucru n-ar trebui să ne surprindă pentru că acest lucru nu este o inventie a anilor 2000. Seriale celebre din anii ‘80 cum ar fi Full House, Tales from the Cryptaker sau Star Trek au avut si ele o linie de jucarii.

Game of Thrones

Nici nu se putea altfel,  serialul este la aceasta ora cel mai urmarit din întreaga lume. Asta dacă e sa ne luăm după audienţe. Cei de la Funko au luat foarte in serios acest lucru, iar acum sunt la a patra colectie de papusi inspirate din serial. Jon Snow, Daenerys, Khal Drogo si-au facut intrarea în 2013 la Comic Con in San Diego, întalnirea fanilor.

Mad Men

Cei care sunt responsabili de linia Mad Men sunt cei de la compania Barbie, care au scos o ediţie limitată de colecţie, adresată adulţilor. Linia vestimentară a papusilor imită perfect moda celor din serial. Astfel, doritorii pot să-i aibă acasă pe Don Draper, pe Joan si pe Betty.

Breaking Bad

 

O linie de jucarii controversata. Toys ‘R Us, producătorul acestei linii, a fost nevoit să retraga jucariile de pe piaţa dupa ce au apărut critici care susţin că serialul este mult prea violent pentru a fi expus pe piaţa in forma de jucarii.