Invitaţie de la Disney Junior

De: Mioara Tronaru / 01.02.2013, 17:25
Invitaţie de la Disney Junior
Luna aceasta la Disney Junior se lansează un nou sezon Clubul lui Mickey Mouse! Faceţi-vă bagajele şi veniţi la club pentru multe aventuri simpatice. Şi alături de gaşca veselă din club, vă mai puteţi întâlni cu zebra Zou şi prietenii lui Winnie de Pluş.

Clubul lui Mickey Mouse

De luni până vineri, 18- 22 februarie, la ora 09.35.

Pentru a sărbători lansarea celui de-al patrulea sezon, Disney Junior va difuza episoade speciale din Clubul lui Mickey Mouse şi un episod special de 30 minute vineri, 22 februarie, la ora 09.35, intitulat ”În căutarea cristalului Mickey”. Lacomul Plunderin’ Pete a furat legendara statuetă de cristal din club. Partea cea mai îngrozitoare este că, fără statueta magică, clubul începe să se scufunde în pământ şi poate dispărea pentru totdeauna. Prietenii trebuie să recupereze statueta, iar o astfel de aventură periculoasă şi palpitantă trebuie să fie condusă de un erou extraordinar: Kansas City Mickey. Cu K.C. Mickey ca lider, nici cele mai viclene capcane ale lui Plunderin’ Pete nu ne pot împiedica să recuperăm statueta şi să o ducem la locul ei în timp util, pentru a salva clubul.

 

Ziua Îndrăgostiţilor cu Minnie

Joi, 14 februarie la ora 09.35.

Care este cel mai plăcut mod de a sărbători cea mai romantică zi din an, dacă nu cu frumuşica de la Disney Junior? Minnie Mouse este vedeta unui program special, pentru care au fost alese cele mai romantice episoade din Clubul lui Mickey Mouse şi Desene cu Buticul lui Minnie.

 

Zou

În fiecare sâmbătă, începând din 2 februarie, de la ora 09.45.

Adorabilul pui de zebră, Zou, are o mulţime de aventuri. Primul dintre noile episoade se numeşte ”Animalul de companie al lui Zou”. Zou îşi doreşte un animal de companie şi se alege cu o armată de furnici. Acestea creează probleme în casă, atunci când evadează, dar Poc este la datorie şi se ocupă de ele. Zou îşi dă astfel seama că deja are un animăluţ şi un prieten minunat, credinciosul Poc.

 

Poveşti despre prietenie cu Winnie de Pluş

De vineri până miercuri, 1- 4 februarie la ora 19.15.

Disney Junior a pregătit un cadou pentru fanii lui Winnie de Pluş: episoade în premieră. În primul dintre acestea, Kanga trebuie să îşi termine treburile înainte de a se juca cu Roo, aşa că Pluş şi Tigru petrec ziua cu micuţul. Roo se distrează, dar realizează cât de norocos este că mama sa e Kanga.