Ioana Tecşa ar renunţa la IT de dragul gătitului

Apropo.ro / 16.04.2013, 08:00
Ioana Tecşa ar renunţa la IT de dragul gătitului
Ioana are 27 de ani, este specialist IT şi munceşte în Cehia de aproape 2 ani. Însă, de dragul pasiunii sale pentru gătit, tânăra concurentă ar renunţa la job-ul său.

Primele lecţii culinare le-a primit prin telefon, de la mama sa, atunci când avea 12 ani. Între timp, a făcut o pasiune pentru torturi după ce a urmărit un celebru reality show, ”Cake Boss”. Care a fost cea mai mare trăsnaie în bucătărie? ”S-a întâmplat când eram foarte mică, când împreună cu  verişorii mei am preparat cacao cu lapte exact cum văzusem noi la bunica. Până aici totul bine şi frumos, dar în momnetul în care am descoperit tubul cu zaharina ne-am gândit să folosim câteva pastilute şi până la urma le-am pus pe toate. Nici căţelul nu s-a mai atins de acel lapte cu cacao”.

Cât despre chefii din emisiunea de la PRO TV, Ioana crede că nu sunt chair atât de duri pe cât par la televizor: ”Chef Cătălin este foarte simpatic şi glumeţ. O persoană caldă şi foarte calmă. Anul trecut îl catalogasem drept juratul cel mai dur şi chiar l-am visat înainte de show că-mi dădea NU în preselecţii, iar apoi visul s-a transformat în realitate. Chef Sorin este impecabil din toate punctele de vedere. Un profesionist desăvârşit şi foarte calculat în tot ceea ce face! La Chef Florin nu am reuşit să văd prea multe sub masca de dur, însă cred că se deschide mai greu în faţa persoanelor necunoscute. Totuşi, am văzut ceva sensibilitate acolo şi multă pasiune în ceea ce face”. Însă cantonamentul i se pare destul de dificil, iar probele nu sunt deloc uşoare. ”Nimic nu este uşor acolo, dar momentul din timpul probelor când cei trei Chefi vin ”în inspecţie” e groaznic. Şi dacă îţi mai fac şi 2-3 observaţii, ai toate şansele să te pierzi! Pentru mine acest lucru a fost destul de stresant”, povesteşte concurenta.

Păstrăvul la cuptor umplut cu ceapă şi curry

Mod de preparare: Peştele spălat bine şi curăţat de intestine se condimentează şi se unge cu ulei de măsline, după care se umple cu un amestec din ceapa tăiată julienne şi curry şi se înfăşoară în hârtia de copt. Se dă la cuptor  20 de minute la 180 de grade. Poftă bună!