IOCELL Phone – telefonul lui James Bond

Apropo.ro / 29.07.2008, 12:00
IOCELL Phone - telefonul lui James Bond
Unele companii incearca sa ne faca sa revenim la epoca telefoniei fixe prin lansarea unor produse care au legatura cu era Internetului.

Pentru multi dintre noi, epoca telefoniei fixe a apus. Iata insa ca unele companii/operatori incearca sa ne faca sa revenim la prima iubire fie prin introducerea unor oferte atractive de conectare la Internet (ce includ gratuit si batranul telefon cu fir), fie prin lansarea unor produse care au legatura cu era Internetului, cum ar fi acest telefon al companiei Iocell. Fata de un telefon fix obisnuit, Iocell Phone incorporeaza un hard-disk pe care se inregistreaza automat toate conversatiile purtate.

Mai mult decat atat, discutiile pot fi apoi ascultate, trimise pe Internet sau transferate pe stick-uri de memorii pe USB. O ultima facilitate, nu la fel de interesanta precum cele mentionate mai sus, este posibilitatea de a reda muzica stocata pe HDD in fundal (in timpul convorbirilor) sau in modul “apel in asteptare”. Singurele mistere nedeslusite raman tipul si capacitatea discului, precum si pretul.

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Creamfields!


 

Citeste si:

Logan de lux

Logan de lux

Tapiterie din piele, ornamente din lemn la interior si un sistem audio Kenwood, acestea sunt dotarile pe care la are modelul de lux Logan. Din pacate, aceste accesorii se…

Dell Inspiron Mini se dezvaluie

Dell Inspiron Mini se dezvaluie

Dupa luni intregi de secretomanie si informatii cu picatura, in sfarsit vad lumina zilei specificatiile (aproape) complete ale primului laptop ieftin al celor de Dell. In…

Laptop cu doua ecrane

Laptop cu doua ecrane

V12 Design este o companie italiana care a creat un prototip de laptop cu doua ecrane si care pretinde ca il poate transforma intr-un produs real in mai putin de doi ani….

Jocul zilei

Clipul zilei

Deflector Blonda de la DEX – Ep 7- Bisexualitate
Protejeaza-te de atacul inamic Cuvinte cheie: blonda de la dex video bisexualitate
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza