Ion Ion Tiriac si Maria Marinescu la tribunal

Apropo.ro / 12.07.2007, 15:04
Ion Ion Tiriac si Maria Marinescu la tribunal
Promitatoarea casatorie a anului intre Ion Ion Tiriac, fiul maganatului Ion Tiriac, si Maria Marinescu, fiica actritei Ioana Pavelescu, s-a incheiat dupa nici trei luni de casnicie. Cei doi si-au pus pirostriile pe 6 aprilie, la Primaria Sectorului 1 din Bucuresti,


Promitatoarea casatorie a anului intre Ion Ion Tiriac, fiul maganatului Ion Tiriac, si Maria Marinescu, fiica actritei Ioana Pavelescu, s-a incheiat dupa nici trei luni de casnicie.

Cei doi si-au pus pirostriile pe 6 aprilie, la Primaria Sectorului 1 din Bucuresti, nasii fiind Ilie si Amalia Nastase. Ambii aflandu-se la prima casatorie.

Dupa despartirea lui Ion Ion de d-ra Lazariuc, acesta a crezut ca a intalnit aleasa inimii sale in persoana Mariei, chiar daca gurile rele comentau pe seama lor ca fiind o relatie din interes sau din capriciu.

In ziua nuntii, Maria radia de fericire. In acele momente declara jurnalistilor ca este cel mai fericit moment din viata ei. Familiile celor doi erau incantate de relatia si alegerea tinerilor.

Divortul a fost initiat de Maria pe cand erau la Monte Carlo, pe motiv ca nu mai exista comunicare. O alta varianta a motivului divortului ar fi nemultumirea ei fata de situatia financiara a sotului.

Ion Ion a realizat in acest scurt mariaj ca Maria nu este femeia langa care isi doreste sa-si petreaca restul vietii. Cuplul urma sa plece in luna de miere in Hawaii. Maria s-a declarat unor apropiati ca sotul ei nu isi permite financiar excursia si, in plus, a trebuit ca ea sa imprumute bani de la tatal ei vitreg.

Presa a observat ca Maria Marinescu isi facea aparitia la evenimentele mondene neinsotita de Ion Ion Tiriac, acesta din urma alegand sa-si petreaca timpul in Occident sau in cluburile din Bucuresti.

Primul termen în procesul de divort între Ion Alexandru si Maria Tiriac, care va avea loc la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, a fost stabilit de instanta pentru 18 septembrie.