Ionuţ Iftimoaie, de la K1 la “Ferma Vedetelor”

Apropo.ro / 23.02.2015, 15:28
Ionuţ Iftimoaie, de la K1 la “Ferma Vedetelor”
Echipa fermierilor celebri este completă! Ionuţ Iftimoaie este ultimul concurent care se alătură echipei de la „Ferma Vedetelor”, formată din Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu şi Cristina Cioran.
Faimosul luptător de K1, Ionuţ Iftimoaie, îşi ia inima în dinţi şi se mută în ringul de la “Ferma Vedetelor”. Astfel, după Super kombat şi Local Kombat, Ionuţ se va lupta cu viaţa la ţară, în condiţiile de trai de acum 100 de ani, şi va trebui să învingă frigul şi probele anevoioase.
 
“Cred că este un proiect menit să ne rupă de viaţa cotidiana, SF, şi să ne întoarcă la origini! Am acceptat acest proiect pentru că îmi plac provocările şi cred că acesta va fi stagiul meu militar pe care nu l-am făcut la timp :).  Tot ce am, tot ce reprezint am realizat prin foarte multă muncă, aşa că nu mi-e frică de viaţa de la fermă, însă ceea ce mă“sperie” cel mai mult va fi distanţa faţă de familie, copii, soţia însărcinată şi părinţi imei.” – a declarat Ionuţ.
 
Foto: ProTV
 
Provocările zilnice prin care vor trece cei 12 fermieri sunt atât fizice, cât şi psihice. Tăria de caracter, curajul, determinarea şi munca în echipă sunt doar câteva dintre calităţile necesare pentru a ţine echipa unită. Mentorul Fermei nu îi va menaja, ci le va da sarcini zilnice pe care vor trebui să le ducă la bun sfârşit pentru a câştiga bani sau alimente. Iulia Vântur, gazda emisiunii, le va oferi sprijinul ei, îi va sfătui, încuraja şi determina să finalizeze probele, însă le va da şi ea sarcini care vor trebui îndeplinite pentru a avea acces la anumite beneficii.  
 
Peripeţiile prin care vor trece, cum se vor descurca 12 firi diferite în aceeaşi casă, în condiţii de viaţă extreme şi lipsite de confort, vom vedea din martie în cel mai tare reality-show 100% românesc: “Ferma Vedetelor!”.