Ionuţ Iftimoaie: “Soţia mea nu este geloasă pe Andreea Tonciu!”

Apropo.ro / 04.05.2013, 11:00
Ionuţ Iftimoaie: “Soţia mea nu este geloasă pe Andreea Tonciu!
Ionuţ Iftimoaie şi Andreea Tonciu sunt ajutoarele de nădejde ale lui Cove în emisiunea “Jumătatea mea ştie”, de la Kanal D. Show, distracţie şi amuzament general la filmări. Printre altele, am aflat că Iftimoaie ar mai vrea un băieţel şi că soţia lui nu este geloasă pe colega sa de platou! E suficient? Ei bine, nu! Află ce ne-a dezvăluit!

– Cum este să ai o parteneră în emisiune ca Andreea Tonciu?
Veselie, armonie combinată cu poezie. La filmări este un amuzament general. Andreea e o persoană foarte haioasă, destul de imprevizibilă şi dacă eu şi Cove o să reuşim să o potolim uneori, sunt sigur că o să fie perfect.

– Cum vă place să îl încurcaţi pe Cove?
Noi încercăm să-l ajutăm pe Cove, nu să-l încurcăm. Avem patru cupluri de concurenţi de care trebuie să avem grijă şi alături de care ne distrăm. În emisiunea “Jumătatea mea ştie” sunt o mulţime de probe foarte amuzante pe care le fac eu, Cove, dar mai ales Andreea, asta spre deliciul tuturor.
          
– Dă-ne un exemplu!
La proba în care trebuie să dărâmi obiecte de pe un perete cu o minge, în 90 de secunde, Andreea abia a reuşit să lovească două “ţinte”. Nici măcar în momentul în care a luat o oliţă pe care a aruncat-o în perete nu a reuşit să facă mare lucru, asta spre amuzamentul tuturor.


            
– Ce spune soţia ta despre Andrea Tonciu?
Soţia mea nu este geloasă pe Andreea. Este mama copiilor mei, este femeia pe care o iubesc, căreia îi sunt fidel şi nu ar putea niciodată să-şi facă griji în această privinţă. Soţia mea ştie să facă diferenţa dintre o colegă de platou şi o “alta”.
            
– Cum te înţelegi cu Cove?
Cove este un profesionist care se descurcă excelent şi îmi face mare plăcere să lucrez cu el. Din punctul ăsta de vedere are foarte multă experienţă, iar eu am multe lucruri de învăţat de la el şi admir faptul că este maleabil atunci când este pus în situaţii delicate.
            
– Ce ai vrut să spui?
De exemplu, a fost o probă în care el a trebuit să parcurgă un traseu într-o pereche de pantofi cu toc, lucru delicat pentru orice bărbat. Cu toate că nu este foarte comod să porţi pantofi cu toc, Cove a făcut proba şi a fost foarte haios.

– Care este cea mai mare farsă/boacănă pe care i-ai făcut-o unui prieten?
Sunt un tip spontan şi uneori îmi vine să imit un căţel, îi sperii pe cei care merg înaintea mea, îi prind un pic de picior. Nu ştiu care a fost cea mai mare farsă făcută, de obicei nu le am programate, îmi vin pe moment.
            
– Cum şi unde vei petrece Paştele?
Paştele o să-l petrec acasă, alături de familia mea. Nu sunt un tip căruia să-i placă neapărat mâncarea tradiţională tocmai de aceea pentru mine Paştele reprezintă un motiv bun de a mă bucura alături de familie de această sărbătoare şi de a ciocni un ou roşu.

– Ce cadouri i-ai  pregat soţiei şi copiilor de iepuraş?
Nicholas o să primească o rachetă nouă de tenis şi o maşinuţă pentru că este fan Stars 2. Pentru Nicole am pregătit un set de făcut prăjituri din plastilină, iar cadoul soţiei rămâne secret.


            
– Cei mici îţi calcă pe urme? Fac sport de performanţă?
Luiza are 13 ani şi face patinaj artistic, Nicholas joacă tenis de la 3 ani şi studiază chitara, iar Nicole a început lecţiile de canto, are 4 ani. Încercăm să-i îndrumăm să facă ceva ce eu nu am avut posibilitatea să fac. Noi le oferim mai multe variante şi ei vor vedea pe parcurs dacă vor să facă performanţă sau nu.
            
– Mai vrei copii?
Sincer, da! Mai vreau un băieţel. Asta pentru că îmi place să respect tradiţia la mine în familie, noi am fost doi băieţi şi două fete.  A încercat şi sora mea să ducă mai departe tradiţia, dar nu i-a prea ieşit, are patru fete. Sper să se oprească…
            
– Cum îţi condimentezi relaţia după 7 ani de căsnicie? Care este secretul?
Secretul unei relaţii de foarte lungă durată este foarte simplu: de luni până joi sunt în Bucureşti, cu treabă, vineri, sâmbătă  şi duminică sunt acasă cu familia. Deci, avem o relaţie de weekend, aşa că relaţia noastră este veşnic proaspătă.

Dana Popa