iPhone 3G a primit peste 1.250 de precomenzi in doar 6 ore

Apropo.ro / 08.08.2008, 10:56
iPhone 3G a primit peste 1.250 de precomenzi in doar 6 ore
Singurul importator oficial al iPhone 3G in Romania, Orange, a inregistrat peste 1.250 de precomenzi pentru iPhone 3G in primele sase ore de la activarea optiunii, chiar daca nu a fost comunicat inca pretul de vanzare al terminalului.

Singurul importator oficial al iPhone 3G in Romania, Orange, a inregistrat peste 1.250 de precomenzi pentru acest terminal in primele sase ore de la activarea optiunii, chiar daca nu a fost comunicat inca pretul de vanzare.

In numai sase ore de la activarea pe site-ul oficial al Orange Romania a posibilitatii de rezervare in vedera cumpararii terminalului Apple iPhone 3G, s-au inregistrat peste 1.250 de precomenzi, numarul fiind in continua crestere.

Orange Romania a lansat joi, pe site-ul propriu, la ora 12.00 optiununea de precumparare a terminalului Apple iPhpone 3G.

Orange va aduce terminalul iPhone 3G in Romania, vanzarile urmand sa inceapa din 22 august, dupa ce operatorul de telefonie mobila a semnat un acord cu compania americana Apple.

Se pare ca pretul de vanzare al terminalului va porni de la 500 de euro in functie de versiunea dorita, odata cu capacitatea de stocare crescand si pretul. In Romania, iPhone 3G va fi disponibil in doua variante, de 8 si 16 Gb.

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Stonehenge, ceasul care uneste trecutul cu viitorul (VIDEO)

Stonehenge, ceasul care uneste trecutul cu viitorul (VIDEO)

Acum 5000 de ani, plictisiti sa se mai uite dupa soare, oamenii au inventat primul dispozitiv pentru stabilirea timpului, ceasul solar. La inceput a fost un simplu bat …

British Motor Show 2008 in imagini

British Motor Show 2008 in imagini

Peste 600 de masini de la 60 de producatori au fost expuse in cadrul British International Motor Show. Salonul si-a deschis portile intre 23 iulie si 3 august.

Eva Mendes, prea sexy pentru publicitate (VIDEO)

Eva Mendes, prea sexy pentru publicitate (VIDEO)

Un spot TV de 30 de secunde pentru un nou parfum al companiei Calvin Klein, "Secret Obsession" a fost interzis in Statele Unite.

Ce supermasini mai conduc fotbalistii !

Ce supermasini mai conduc fotbalistii !

Cine are multi bani, cu siguranta detine si o masina pe masura care sa il reprezinte. O astfel de categorie o reprezinta fotbalistii, care conduc adevarati bolizi pe …

Jocul zilei

Clipul zilei

King of fighters Sfoara invizibila
Intra intr-o lume de neuitat a jocurilor arcade, a jocurilor de lupta. Cuvinte cheie: poanta sfoara invizibila strada masini
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto