Irina Cordoneanu s-a distrat, de Revelion, în Olanda

De: Cătălina Matei / 12.01.2014, 07:00
Irina Cordoneanu s-a distrat, de Revelion, în Olanda
Vedeta Antena Stars, a petrecut câteva zile speciale, de Sărbători, în Olanda, alături de soţul şi de fiul ei, Radu.

“Este prima dată când  mergem cu toţii la târgul de Crăciun de la Maastrich, să ne bucuram  de carusel şi valsuri, iar noi cei mari, de vin fiert. O atmosferă de basm, turtă dulce cu migdale, trasă în ciocolată, căsute din bezele..un vis”, declară vedeta Antenei Stars. Un alt loc minunat de care Irina a fost impresiontă a fost şi centrul  vechi din Bruxelles.

De Revelion, Irina a petrecut româneşte, alături de o mulţime de prieteni: “casa noastră a fost plină de oameni veseli, de copiii, ne-am distrat, am dansat. La miezul nopţii totul a fost feerie, iar artificiile au durat aproape două ore. Practic, fiecare dintre vecinii nostri avea  un adevărat   de pocnitori şi cutii întregi de artificii pe care însă îl foloseau doar atunci când le permitea  legea. Cu  pocnitori ai voie doar în ziua de 31 decembrie, de la zece dimineaţa, la două noaptea, cu artificii  doar două  ore în noaptea de 1 ianuarie. A doua zi, totul în oraş  este plin de scrum, iar  gazonul,  copăceii  pârjoliţi”, încheie prezentatoarea.

Pe Irina Cordoneanu  o puteţi vedea alături de Raru, în fiecare dimineaţă de weekend, timp de trei ore, la cel mai non-conformist matinal “Star Matinal”, dar şi la pupitrul ştirilor “Star Magazine”, de la ora 12.00 şi 16.00.