Irina Margareta Nistor: „Am făcut nuntă doar ca să îmbrac rochia de mireasă”

Apropo.ro / 13.03.2015, 16:33
Irina Margareta Nistor: „Am făcut nuntă doar ca să îmbrac rochia de mireasă”
Celebra traducătoare a filmelor de pe casetele video ale anilor ’80 şi ’90 a făcut câteva dezvăluiri de zile mari.
Este cea mai cunoscută româncă al cărei nume este asociat cu filmele de la Hollywood, deşi nu a fost distribuită în niciunul dintre ele. Irina Margareta Nistor, „vocea filmelor de pe video”, îşi spune povestea din spatele celebrităţii duminică seară, la emisiunea Constantin 60′.
 
Invitata lui Alexandru Constantin a rememorat, printre altele, pregătirile pentru nunta sa şi toată forfota creată în jurul acestui eveniment pus la cale doar pentru… o rochie! Irina Margareta Nistor şi-a dorit atât de tare să îmbrace rochia albă de mireasă, încât a făcut nunta doar de dragul acesteia. „Toată pregătirea în sine a durat foarte mult timp, mama a scris, timp de şase luni, caiete întregi cu invitaţii, cu meniul, era complicat la vremea aceea. De exemplu, tortul de acasă, tortul miresei l-a făcut ea, mama. Din îngheţată, în trei culori”, s-a destăinuit Irina Margareta Nistor.
 
Foto: Prima TV
 
Celebra traducătoare a filmelor de pe casetele video ale anilor ’80 şi ’90 nu a regretat însă niciodată felul în care s-a desfăşurat acel eveniment, deşi s-ar fi mulţumit şi doar cu o filmare în care să apară îmbrăcată în alb. „Dacă aveam, la acea vreme, camere video, era perfect, mă filmam îmbracată şi gata. Chiar nu m-ar fi deranjat”, glumeşte invitata lui Alexandru Constantin.
 
Vorbind despre trecut, Irina Margareta Nistor a dezvăluit şi singurul lucru pe care l-ar schimba dacă ar putea să se întoarcă în timp.