Irina Margareta Nistor s-a apucat de stand-up comedy

De: Mioara Tronaru / 17.07.2013, 17:46
Irina Margareta Nistor s-a apucat de stand-up comedy
Marţi, 23 iulie, sunteţi chemaţi să donaţi râsete la comedia canadiană Starbuck, recomandată de Irina Margareta Nistor. Criticul de film v-a pregătit un stand-up comedy despre filme bune, relaţii şi alte picanterii. Evenimentul are loc marţi de la 19:00 la Grand Cinema Digiplex!

Starbuck este o comedie despre un donator de spermă mult prea eficient, care s-a trezit la maturitate cu 533 de copii necunoscuţi, plus unul proprietate personală. Teribilism adolescentin sau sursă inedită de venituri? Singur, cu mâna lui, a dat naştere la sute de copii!

Ce au în comun Irina Margareta Nistor şi Patrick Huard, actorul ce intră în pielea lui „El Masturbador”? Ambii iubesc comediile bune si momentele de stand-up comedy.  Patrick Huard este binecunoscut publicului nu numai din filme, ci şi din scenele spectacolelor de tip one man show live.

Marţi, 23 iulie, Irina Margareta Nistor vă aşteaptă la o seară cu multă voie bună, iar zâmbetele cauzate de film vor fi suplimentate de show-ul de stand-up comedy.