Istoria se repeta: Ford Craiova inchide Ford Köln

Apropo.ro / 28.07.2008, 13:38
Istoria se repeta: Ford Craiova inchide Ford Köln
Fabrica de motoare Ford din Köln, Germania, risca sa fie inchisa incepand din 2010, in contextul in care noua generatie de motoare Ford vor fi construite in uzina Automobile Craiova.

Fabrica de motoare Ford din Köln, Germania, risca sa fie inchisa incepand din 2010 daca unitatii nu-i vor mai fi atribuite contracte, in contextul in care noua generatie de motoare Ford vor fi construite in uzina Automobile Craiova, pe care grupul auto american a cumparat-o, in martie, in Romania.

"Ma intreb daca exista viitor pentru uzina. (…) Daca vom esua sa aducem la Köln o parte din productia noii generatii de motoare in trei cilindri, viitorul este foarte intunecat", a declarat seful sindicatului Ford Europa, Dieter Hinkelmann, pentru revista Automobilwoche.

In uzina de motoare din Köln lucreaza 1.200 de angajati. Unitatea mai produce de asemenea 200.000 de agregate anual, care sunt exportate in Statele Unite ale Americii, insa acest contract expira in 2010.

Citeste mai mult despre inchiderea fabricii Ford din Köln, la Mediafax

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Creamfields!


 

Citeste si:

Africanii si europenii vor avea mobile Nokia de la Cluj

Africanii si europenii vor avea mobile Nokia de la Cluj

Compania Nokia va produce la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, telefoane mobile personalizate pentru locuitorii zonei EMEA – Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a d…

Protest de amploare impotriva deciziei Nokia, in Germania

Protest de amploare impotriva deciziei Nokia, in Germania

Zeci de mii de persoane protesteaza marti la Bochum, in vestul Germaniei, fata de decizia companiei finlandeze Nokia de a inchide o fabrica, incident care a provocat un a…

Hansaprint vine in Romania dupa Nokia

Hansaprint vine in Romania dupa Nokia

Hansaprint, cea mai mare editura din Finlanda, va infiinta, in Romania, in acelasi parc industrial unde este localizata si unitatea de productie Nokia, tipografii care vo…

Jocul zilei

Clipul zilei

Deflector Spank the pussy
Protejeaza-te de atacul inamic Cuvinte cheie: Pusy spank pisica bataie paleta
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza