Iulia Albu a fugit cu Mikaela la munte înainte de Crăciun!

De: Nicoleta Nicolae / 22.12.2014, 07:00
Iulia Albu a fugit cu Mikaela la munte înainte de Crăciun!
Vedeta Kanal D a dorit să petreacă câteva zile, la munte, într-o atmosfera de sărbătoare, într-o zonă liniştită, alături de fiica sa.

Aşa că şi-a făcut bagajele şi a plecat în rezervaţia Piatra Craiului, la Pensiunea boutique Prestige. Iulia Albu s-a desfătat cu preparate tradiţional româneşti, a mâncat şorici, jumări şi zacuscă de casă.

„Atunci când îmi aleg desţinaţiile de vacanta prefer locatii intime, departe de ochii curiosilor, mai ales ca de fiecare data sunt insotita de Mikaela, iar pentru mine linistea ei este cea mai importanta. Pensiunea Prestige este locul de evadare perfect. Nu am ales intamplator aceasta locatie de patru stele, Ionela Pascu, proprietara pensiunii este designer de interior asa ca m-am bucurat sa descopar un spatiu personalizat cu detalii inedite si cu o panorama incredibila”, a declarat Iulia Albu.

Nu au lipsit peripetiile. In graba, vedeta si-a uitat hainele acasa, respectiv toti pantalonii, astfel incat aparitia ei fost mult mai neconventinala:

 

„Am plecat in graba spre munte, iar cand am ajuns am constatat ca mi-am uitat bagajul cu hainele mele, in dressing. Motiv pentru care mi-am petrecut vacanta la Pensiunea Prestige imbracata sumar, ceea ce, in definitiv, nu a socat pe nimeni. Am avut fix patru furouri si sase perechi de pantofi si cizme cu toc cui. Odata ce ne-am instalat in camera pe care o rezervasem, Mikaela a avut curiozitatea sa vada si una cu baldachin, de care s-a indragostit iremediabil. Motiv pentru care, in final, am rezervat ambele camere pentru acest mini sejur dormind in fiecare zi, in alta camera”, a incheiat Iulia Albu.