Iulia Albu şi-a accesorizat găina cu pene de Phoenix?

Apropo.ro / 10.01.2013, 16:55
Iulia Albu şi-a accesorizat găina cu pene de Phoenix?
Ipoteza şoc: Găina Iuliei Albu este un hibrid?

Iulia Albu a făcut furori cu găina la subraţ! Fashion editorul care şi-a făcut un obicei din  apariţiile sale şoc, şi-a găsit un nou animal de companie, de data asta cu fulgi şi mai neobişnuit. După ce a renunţat la patrupedul său rasa Chihuahua, pe nume Chicco, Iulia Albu a pus ochii pe o găină pe care a cumpărat-o de la un crescător renumit din Periş. Găina neagră este un cochin pitic şi poartă numele Chateau Loulou de la Fraise. Iulia o are de o lună de zile, o ţine la ea acasă şi o tratează cum se poate mai bine. Mai mult, se pare că şi-a accesorizat  găina cu pene de cocos Phoenix. 

Cocos  cu pene Phoenix

Găina hibrid sau nu? Ipoteza este una extrem de plauzibilă, cochinul pitic nefiind o rasă care să aibă un penaj atât de spectaculos. Dacă ar fi adevărat, Chateau Loulou de la Fraise ar deveni oficial cea mai spectaculos accesorizată „vedetă” a momentului. Şi pentru a oferi o imagine şi mai spectaculoasă, atunci când a ieşit la braţ cu găină prin Centrul Vechi, Iulia Albu nu s-a lăsat mai prejos. Controversatul fashion editor şi-a făcut apariţia purtând o pereche excentrică de ochelari Karen Walker şi nelipsitul Filofax, asortat, ca de obicei, ţinutei.

Iulia Albu

„Constat că încă este un şoc pentru unii felul în care mă îmbrac, felul în care mă machiez, felul în care scriu şi mai nou ce animal de companie îmi aleg. A fi diferit nu este un lucru rău şi poate mulţi dintre noi ar trebui să facem mai des acest exerciţiu…”, spune fashion editorul. Ce ar mai fi de spus despre găina Iuliei Albu? Păi, pe lângă faptul că o să se afişeze cu ea la cele mai importante evenimente mondene, se pare că Iulia a achiziţionat exemplarul cu câteva sute de euro, îi pune pampers special comandat din Anglia, găina face ouă din două în două zile şi pentru că este…eco, fiica fashion editorului, Mikaela, se bucură din plin de beneficiile găinii cu “pedigree”!

Sursa foto: Click