Iulia Vântur este Scufiţa roşie. Cine este Lupul?

De: Cătălina Matei / 15.10.2013, 10:49
Iulia Vântur este Scufiţa roşie. Cine este Lupul?
Miercurea aceasta, Iulia Vântur are o apariţie neaşteptată la ”Serviciul Român de Comedie”: de la 20.30 la PRO TV, prezentatoarea de la ”Dansez pentru tine” se va transforma în Scufiţa roşie şi va sta de vorbă cu mult umor cu bunica sa, nimeni alta decât Jojo.

Tot atunci, Iulia va face parte, alături de Toni Grecu şi Prigoana (Cătălin Neamţu) din juriul emisiunii concurs de la SRC ”Aşa ceva nu există”, în faţa lor prezentându-se doi ingineri de calculatoare rataţi, care vor prezenta o nouă metodă de făcut vin: vinul care se stoarce în laptop şi care se cheamă cibernet sauvignon.

Iulia Vântur va vorbi miercuri seara la SRC despre cariera sa în televiziune, despre începuturile meseriei de jurnalist la Iaşi şi îi va cunoaşte pe Costel (Mihai Bobonete) şi iubita sa Lovinia (Aniela Petreanu), care îşi doresc să participe la ”Dansez pentru tine” ca să obţină bani să scape de sprâncenele stufoase.

Un dialog de-a drpetul savuros va avea loc între Greta (Gina Pistol), Areta (Jojo) şi Veronica. Cele trei discuta despre cure de slăbire şi sacrificiile pe care le fac femeile pentru a fi frumoase. Veronica însă e de părere că femeile fac o mare greşeală şi că nu ar trebui să renunţe la plăcerile vieţii, cum ar fi saorma. Membrii Asociaţiei Chit-Chit, o asociaţie de protecţie a sobolaneilor, vin şi ei la SRC pentru a protesta împotriva prigoanei şobolanilor din ţară. Aceştia vor să oprească demersurile unei firme canadiene de a extrage şobolanii din subsolul patriei, pe motiv că asemenea aurului, cârtitelor sau morcovilor şi şobolanii fac parte din comorile ţării.