Iulia Vântur, revenire SURPRINZĂTOARE în ringul de dans, la PRO TV

De: Nicoleta Nicolae / 15.04.2014, 08:00
Iulia Vântur, revenire SURPRINZĂTOARE în ringul de dans, la PRO TV
Fosta prezentatoare a emisiunii “Dansez pentru tine” revine în ringul de dans la PRO TV, într-o altă postură decât cea în ne-a obişnuit până acum. Şi fără Ştefan Bănică!

Pe 19 aprilie, de la ora 20.30, “Minunea dansului” se împlineşte la ProTV. Mihai şi Elwira Petre, gazdele show-ului, vor introduce în scenă vedete una şi una ce vor ajuta în paşi de dans copii pentru care Sărbătorile Pascale nu au putut fi niciodată un motiv de veselie. Pe lânga cele patru perechi din concurs pe ringul de dans vor urca sâmbătă seara şi Iulia Vântur şi Victor Slav alături de Bianca Drăguşanu.

Deşi i-a obişnuit pe telespectatori cu tot felul de coregrafii, Iulia a pregătit de această dată ceva special. “Vica este cea care se ocupa de coregrafia mea şi am toată convingerea că va fi ceva deosebit. Vica are o sensibilitate aparte care se regăseşte în tot ceea ce ea pune în scenă, aşa că va fi o adevărată minune a dansului”, a declarat Iulia.

Una dintre cele mai surprinzătoare apariţii de la “Minunea Dansului” este cea a cuplului format din Victor Slav şi Bianca Drăguşanu. Cei doi au lăsat deoparte toate neînţelegerile dintre ei pentru a împlini o minune pentru nişte copii foarte talentaţi, dar fără posibilităţi materiale.