Iuliana Tudor, cel mai frumos dar pentru toţi românii, de 1 Decembrie

De: Cătălina Matei / 02.12.2016, 11:58
Iuliana Tudor, cel mai frumos dar pentru toţi românii, de 1 Decembrie
Prezentatoarea emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1 si-a lansat propriul site. Avand ca motto: "Romania la ea acasa", Iuliana Tudor si-a dorit ca acest produs online sa fie dedicat culturii si traditiilor romanesti, brandurilor si produselor cu traditie din tara noastra si mai mult decat atat.

Iuliana Tudor impartaseste asadar, prin intermediul site-ului www.iulianatudor.ro  din experienta sa de promotor al valorilor romanesti, de la turism la gastronomie romaneasca, de la muzica si cultura, la oameni Ro, oameni care au realizat lucruri memorabile pentru Romania.

Andra, Dan Bittman, Catalin Stefanescu si Raed Araft sunt doar cateva personalitati ale vietii publice din tara noastra care de 1 Decembrie au ales sa declare pentru site-ul www.iulianatudor.ro ce inseamna Romania pentru ei. 

Si tot de astazi, veti avea ocazia sa incercati cele mai vechi retete romanesti, recomandate de cele mai cunoscute vedete populare din Romania. Primele invitate sunt: Veta Biris, Aneta Stan si Nicoleta Voica.

Iiana (Alina Gavrilescu) si Liliana Turoiu Udrea sunt primii designeri cu care am stat de vorba despre colectiilor lor inspirate din cultura si traditiile romanesti. Vor urma si alti designeri romani talentati, pentru care Romania a fost si este in continuare sursa lor de inspiratie.

„Am lansat acest site din dorinta de a oferi romanilor un spatiu in care sa poata gasi mult din ce are Romania valoros, in care sa promovam oameni care au facut ceva notabil pentru tara noastra, oameni care au construit afaceri de succes in Romania, romani cu care ne mandrim si valori pe care si despre care vorbim poate prea putin. Va astept cu drag pe www.iulianatudor.ro, acolo unde veti gasi Romania la ea acasa!”.