Iuliana Tudor, emoţii mari la Craiova! Vedeta era să cadă pe scenă!

De: Nicoleta Nicolae / 18.10.2013, 09:00
Iuliana Tudor, emoţii mari la Craiova! Vedeta era să cadă pe scenă!
Prezentatoarea emisiunii “O dată-n viaţă” este gazda jubileului “Maria Tănase”- 100 de ani de la naşterea artistei şi 50 de ani de la trecerea ei în nefiinţă, desfăşurat în aceste zile la Craiova! Iuliana Tudor era cât pe ce să aibă parte aseară de un mic incident, chiar în faţa spectatorilor.

Prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă”, difuzată în fiecare joi seara pe TVR1 era cât pe ce să aibă parte aseară de un mic incident, în faţa spectatorilor, căci a fost la un pas de a se impiedica de un monitor amplasat pe scenă şi de a se „prăvăli” în faţa invitaţilor şi chiar a Mariei Ciobanu, aflată pe scenă în acel moment. După cele două bis-uri ale spectatorilor pentru Maria Ciobanu, Iuliana Tudor a urcat pe scenă şi a rugat-o pe marea artistă să mai interpreteze o piesă pe care a cântat-o şi în emisiunea „O dată-n viaţă”, alături de „Lăutarii” maestrului Nicolae Botgros. În timp ce o prezenta pe Maria Ciobanu, Iuliana Tudor s-a retras de pe scenă cu spatele şi a dat peste un monitor de sunet. Noroc ca şi-a menţinut echilibrul, pentru ca altfel ar fi căzut, cu totul, pe scenă.

La încheierea recitalului, Iuliana a declarat publicului din sală: „Întâlnirea cu Maria Ciobanu merită chiar şi o căzătură de-a mea!”. Cât despre festivalul pe care îl prezintă la Craiova, vedeta a mai spus: „Ediţia din acest an este una specială, pentru că se împlinesc 100 de ani de la naşterea Mariei Tănase şi 50 de ani de la moartea sa. Alături de organizatorii evenimentului şi de doamna Elize Stan, ne-am dorit ca această ediţie să fie una în care să se audă numai cântecele Mariei Tănase, cu invitaţi de renume ai muzicii populare şi nu numai. Este o onoare pentru mine să fiu gazda unui astfel de eveniment, de care mă leagă deja o tradiţie. Anul acesta am ales să ofer publicului povestea vieţii Mariei Tănase, încercând să aduc în lumină şi lucruri mai puţin ştiute despre marea artistă”, declara prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă” difuzată în fiecare joi seara, de la ora 21.00, pe TVR1.