Iuliana Tudor, pe coperta de mai a revistei “Ce se întâmplă, doctore?”

De: Nicoleta Nicolae / 04.05.2015, 14:00
Iuliana Tudor, pe coperta de mai a revistei “Ce se întâmplă, doctore?”
Echipa “Ce se întâmplă, doctore?” s-a întâlnit cu Iuliana Tudor la 5 ani de la ultima şedinţă foto cu vedeta. Iar timpul parcă nu a trecut deloc peste gazda emisiunii “O dată în viaţă”: arată la fel, prezintă aceeaşi emisiune, are acelaşi soţ, are aceeaşi siluetă şi este la fel de pozitivă. Singura diferenţă este că a devenit mamă şi că are mai multă răbdare.

A demonstrat din plin că face sport, dar surprinde cu alegerile culinare din unele zile. “În scenă sau pe platou consum foarte multă energie. Meseria mea aduce stres în cantităţi uriaşe uneori. De aceea, nevoia de dulce e resimţită permanent. Sunt norocoasă încă, pentru că, în ciuda cantităţii mari de dulciuri mâncate, nu am derapaje de greutate. Plus că atunci când mănânc dulce „mult”, nu mai mănânc nimic altceva” a mărturisit Iuliana Tudor pentru num=rul de mai ale revistei “Ce se întâmplă, doctore?” care apare astăzi pe piaţă.

Declaraţii inedite pentru cea mai citită revistă de sănătate şi frumuseţe din România a făcut şi Geanina Ilieş, care-şi doreşte să se îngraşe. ”Ar cam trebui vreo 3 kg. Bănuiesc că trebuie să mănânc şi mai mult, nu ştiu, dar ar trebui să vorbesc cu un nutriţionist, nu prea îmi iese treaba asta cu îngrăşatul” mărturiseşte vedeta Antenei 1 în numărul de mai al revistei. Tot în aceeaşi ediţie, echipa „Ce se întâmplă, doctore?” a testat pentru cititoarele sale injectările cu botox, kangoo jumps, câteva reţete alături de chef Nicolai Tand şi o escapadă într-o staţiune de vis din Italia, Portofino. În plus, numărul de mai al revistei conţine un interviu amplu despre cum putem detecta semnificaţiile limbajului non-verbal al interlocutorilor noştri.