Iuliana Tudor prezintă Gala Crucea Roşie, la TVR

Apropo.ro / 10.12.2014, 11:52
Iuliana Tudor prezintă Gala Crucea Roşie, la TVR
Iuliana Tudor prezintă evenimentul ce are ca temă copiii din familii defavorizate, vineri, 12 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+. Mai mult decat atât, fiul vedetei, Tudor, va fi făcut voluntar Crucea Roşie.
Vineri, 12 decembrie, TVR 1, TVR HD şi TVR+ difuzează, în direct, cea de-a şaptea ediţie a Galei Crucea Roşie, eveniment care are deja tradiţie în programul Televiziunii Române. Iniţiată de Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, în colaborare cu TVR, campania umanitară din acest an are în vedere copiii provenind din familiile defavorizate, care vor primi, prin proiectul social „Banca de Alimente pentru Copii”, masa de Crăciun. Gazda evenimentului este, şi în acest an, Iuliana Tudor, ambasador al Crucii Roşii Române. 
 
 
 
 
Telespectatorii vor putea urmări, începând cu ora 21.00, programul structurat în două părţi, prin intermediul căruia vor afla cum pot face donaţii în bani şi în alimente, pentru a ajuta copiii care provin din familii defavorizate. Artiştii care au răspuns afirmativ invitaţiei de a se alătura acestui demers şi de a deveni, astfel, voluntari ai Crucii Roşii, sunt Margareta Pâslaru – voluntar de onoare al Crucii Roşii Române şi iniţiatorul programului „Banca de Alimente” în România, membrii trupei Voltaj, Elena Gheorghe, Paula Seling, Mioara Velicu, Trouble Crew. Tot în cadrul Galei de vineri seară, vin să susţină proiectul „Banca de Alimente pentru Copii” vedete din diferite domenii, însoţite de propriii copii: Liana Stanciu cu fiica ei Teodora, Leonard Doroftei şi copiii lui, Monica Davidescu, Dana Rogoz, Cristina Stănciulescu – şi ele alături de copiii lor.
 
 
 
 
Declarându-se onorată să fie, şi în acest an, gazda Galei, Iuliana Tudor invită românii să fie mai mult decât simpli privitori ai evenimentului de vineri seară: „Sunt onorată să fac parte dintr-o echipă de voluntari atât de dedicaţi, iar pentru mine este o ediţie cu atât mai importantă cu cât băieţelul meu Tudor, la cei 4 ani ai săi, va fi şi el făcut voluntar. Pentru că ediţia din acest an are ca temă copiii din familii defavorizate, adresez un îndemn părinţilor să-şi implice copiii în proiecte umanitare de la vârste cât mai fragede, în spiritul voluntariatului, al generozităţii. Crăciunul trebuie să fie pentru toţi copiii o sărbătoare a bucuriei, a familiei, a darurilor, iar Crucea Roşie are grijă şi de cei mai puţin norocoşi”, spune vedeta TVR.