Iuliana Tudor, program special de 1 Decembrie

Apropo.ro / 30.11.2014, 12:00
 Iuliana Tudor, program special de 1 Decembrie
Anul acesta, Iuliana Tudor petrece Ziua Naţională de 1 Decembrie la Sibiu. Vedeta îmbină utilul cu plăcutul şi pe lângă faptul că transmite în direct, pentru toţi românii, un spectacol de zile mari organizat la Sibiu, fiul ei o va urmări îndeaproape.
Foto: Marius Bărăgan
 
 
Pentru micuţul Tudor este prima oară când va sărbători în mod tradiţional ziua de 1 Decembrie.
“Tudor va merge cu mine la Sibiu pentru a vedea o sărbătoare pur românească! Va asculta imnul României cântat în direct de Nicolae Furdui Iancu şi apoi toată atmosfera de acolo va fi una care sper să-i placă! Este prima oară când va sărbători şi el Ziua Naţională  în mijlocul românilor! Are 4 ani şi cred că e important să asiste încă de pe acum la această sărbătoare!”, spune prezentatoarea emisiunii “O dată-n viaţă”.
 
 
Foto: Marius Bărăgan
 
 
Iuliana Tudor are un program extrem de încărcat în luna decembrie, dar face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp în compania fiului ei, iar atunci când se poate îl mai ia cu ea în deplasările prin ţară.
 
“Vom fi în transmisiune directă de la Sibiu, acolo unde se va desfăşura un concert extraordinar susţinut de Orchestra „Lăutarii” din Chişinău condusă  de maestrul Nicolae Botgros alături de Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudaşcu, Mariana Anghel şi foarte mulţi tineri artişti care vor face din 1 Decembrie o sărbătoare pur românească. Gazdele noastre şi protagoniştii centrali ai spectacolului sunt membrii Ansamblul „Cindrelul -Junii” Sibiu, director Silvia Macrea, unul dintre cele mai performante ansambluri de la noi”, a mai spus vedeta.