Iuliana Tudor, proiect inedit la Gala The Woman 2018

De: Cristiana Trifu / 26.03.2018, 13:56
Iuliana Tudor, proiect inedit la Gala The Woman 2018
Conferinţa de Leadership Feminin The Woman a avut loc de curând la Cluj. Omul de televiziune Iuliana Tudor a fost prezentă în calitate de Speaker în faţa a peste 600 de femei antreprenor şi lideri din România.

Tema aleasă anul acesta- The Woman: Cea mai bună versiune a ta!- a dus-o cu gândul pe Iuliana Tudor la un subiect care a stârnit un interes deosebit: Imperfect is perfect, în jurul căruia vedeta şi-a creat discursul.

„Am petrecut o zi tare frumoasă în compania celor 600 de femei prezente la Conferinţa The Woman! Multe emoţii şi bucuria de a cunoaşte oameni noi cu poveşti impresionante! ”, spune Iuliana Tudor.

„Anul 2018 va fi anul în care sărbătorim femeia lider, femeia mamă, femeia antreprenor, femeia autentică. The Woman îşi va atinge potenţialul maxim prin implicarea reală în societate la nivel naţional şi de ce nu, internaţional, deoarece avem toate pârghiile necesare să facem acest pas.”, declară Mădălina Hodorog, organizator The Woman.

De-a lungul ediţiilor, femeia The Woman a devenit din ce în ce mai încrezătoare, inspirând femeile de pretutindeni şi dezvoltându-se constant alături de o comunitate puternică.
Conferinţa a inclus prezentări, dezbateri, workshopuri, Gala Premiilor The Woman şi a oferit oportunităţi de colaborare pentru participanţii prezenţi la eveniment.