Iuliana Tudor se antrenează la munte

Apropo.ro / 24.09.2014, 11:35
Iuliana Tudor se antrenează la munte
Vedeta a alergat şi s-a plimbat cu bicicleta, pentru a avea un tonus bun pe 3 octombrie, când revine la TVR cu sezonul numărul 14 “O dată-n viaţă”.
 
 
Foto: Marius Bărăgan
 
Are o siluetă de invidiat şi este întotdeauna în formă. Dar pentru a obţine un tonus bun şi  a-şi  “reîncărca”  bateriile pentru un nou sezon “O dată-n viaţă”, show care împlineşte 7 ani, Iuliana Tudor a dat o fugă la munte, acolo unde a îmbinat utilul cu plăcutul.
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
A vizitat Mănăstirea Văratec, Biserica dintr-un brad, peştera Sf.Cuvioase Teodora, Agapia Veche, Mănăstirea Neamţ, Pădurea de argint, Poiana liniştii  (casa unde şi-a petrecut ultimii ani din viaţă Mihail Sadoveanu – Schitul Vovidenia) şi, după “lecţia” de istorie, nu a uitat să facă şi sport!
 
S-a bucurat de zilele petrecute la munte, pentru a face şi puţină mişcare în aer liber. Iuliana a profitat de vremea de afară, a alergat prin pădure şi s-a plimbat în voie cu bicicleta pe munte. S-a întors acasă plină de energie şi abia aşteaptă să se întâlnească cu telespectatorii ei fideli, căci pe 3 octombrie dă startul, la TVR 1, unui nou sezon al show-ului “ O dată-n viaţă”!
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
Foto: Arhiva personală
 
“Am plecat câteva zile la munte, pentru a face puţină mişcare în aer liber. Mi-am început ziua alergând prin pădure. Extrem de plăcut. Doar eu, drumul şi pădurea. Te simţi atât de liber! Am urcat pe munte la pas sau cu bicicleta şi am descoperit locuri cu totul speciale! Vă recomand să faceţi asta măcar din când în când pentru minte şi trup! După doar 3 zile, am cu totul alt tonus! Super energie pentru ceea ce mă aşteaptă din 3 octombrie: un nou sezon „O dată-n viaţă”!, a mărturisit Iuliana Tudor.