Jack Ryan: Agentul din umbră (trailer)

De: Mioara Tronaru / 17.01.2014, 07:00
Jack Ryan: Agentul din umbră (trailer)
PREMIERA 17.01 TO: Jack Ryan: Shadow Recruit. Producţie SUA, 2014. R: Kenneth Branagh. Cu: Keira Knightley, Chris Pine, Kevin Costner, Kenneth Branagh, Gemma Chan, Karen David, Nonso Anozie, Colm Feore. Distribuit de Ro Image 2000.

Bazat pe personajul creat de maestrul genului de spionaj, Tom Clancy, filmul urmăreşte povestea lui Ryan, de la viaţa sa dublă, dar liniştită, ca veteran de război devenit expert pe Wall Street, la iniţierea sa explozivă ca agent CIA care demască un complot terorist la Moscova. Ryan pare să fie un expert financiar care oricare altul pentru prietenii şi cei dragi lui, dar, în realitate, el a fost recrutat de CIA cu nişte ani în urmă. Acum e analist financiar care lucrează cu date globale; când descoperă un complot extrem de meticulos planificat de a distruge economia americană şi de a arunca lumea în haos, Ryan devine singurul om care are exact abilităţile necesare pentru a-l opri. Astfel, Ryan îşi începe cariera de agent de teren, fiind aruncat fără a fi prevenit într-o lume de suspiciuni, trădări şi forţe letale. Prins între supervizorul său, căruia nu-i place să vorbească prea mult, logodnica sa care nu ştie nimic despre adevăratul său job, Cathy, şi un oligarh rus genial, Jack Ryan trebuie să înfrunte o realitate cu totul nouă pentru el, în care nimeni nu prezintă încredere, iar soarta a milioane de oameni depinde numai de capacitatea lui de a descoperi adevărul.

Misiunea lui Jack Ryan este una contracronometru, iar el trebuie să dezarmeze “bomba” înainte ca inamicul să arunce întreg globul în aer.