Jacqueline M. Wood: Dacă priveşti un episod din “Party On”, ai impresia că cele mai îndrăzneţe vise devin realitate!

De: Mioara Tronaru / 31.01.2014, 16:05
Jacqueline M. Wood: Dacă priveşti un episod din “Party On”, ai impresia că cele mai îndrăzneţe vise devin realitate!
În 48 de ore, Jacqueline M. Wood descoperă oraşe uluitoare, petreceri spectaculoase şi oameni atrăgători din fiecare dintre locurile fabuloase din noua serie a show-ului ”Party On”, difuzat în fiecare duminică de la ora 23.00, la E!

– Ai un job de vis! Este chiar atât de frumos pe cât se vede la TV?

În mod clar, este unul dintre cele mai frumoase joburi pe care le-am avut până acum. Îmi place la nebunie să mă uit la episoadele show-ului şi să retrăiesc acele momente incredibile, este ireal. Fiind actriţă, am mai avut şansa de a lua parte la evenimente, petreceri sau călătorii incredibile, legate de munca mea, însă nimic nu se compară cu ceea ce fac pentru show-ul “Party On” de la E!

– Cum ai descrie “Party On” cuiva care nu a văzut niciun episod?

Dacă priveşti un episod din “Party On”, ai impresia că cele mai îndrăzneţe vise devin realitate! Este ceva nebunesc, sălbatic, care se întâmplă chiar sub ochii tăi! Ai şansa să călătoreşti, imaginar, prin cele mai luxoase destinaţii de vacanţă, să iei parte la cele mai mari petreceri şi să intri într-un spaţiu rezervat VIP-urilor. Cluburi exclusiviste, petreceri pe plajă, atracţii culturale sau cumpărături în cele mai elegante magazine: Party On îţi oferă tot ce îţi doreşti! Aleg destinaţii speciale, în care iau legătura cu localnicii, prin intermediul social media, pentru a descoperi, astfel, cele mai bune locuri în care poţi să mânânci, să bei şi să petreci. Publicul are ocazia să trăiască o experienţă completă, să ia parte, alături de mine, la toată nebunia şi să afle ce înseamnă un stil de viaţă extravagant, într-o aventură unică, ce durează 48 de ore.

– Prin ce se deosebeşte “Party On” de celelalte show-uri dedicate călătoriilor?

“Party On” nu este un show turistic oarecare. Pentru că publicul chiar află lucruri interesante despre fiecare destinaţie, trăind, prin intermediul show-ului, aceste experienţe ieşite din comun. Cei din faţa micului ecran mă urmează peste tot, în aventurile pe care le trăiesc în călătoriile mele extraordinare. Mă folosesc de social media pentru a păstra legătura cu oamenii şi pentru a găsi, astfel, cele mai potrivite locuri de distracţie. Cu ajutorul unui tweet primesc sute de răspunsuri grozave referitoare la restaurante, magazine sau cluburi şi am ocazia să întâlnesc, în aceste locuri trendy, celebrităţi locale. “Party On” înseamnă să trăieşti clipa şi să ieşi din zona ta de confort. Este o adevărată încercare şi pentru mine, pentru că am practicat, în episoadele show-ului, şi sporturi extreme – bungee jumping, flyboarding şi altele. În plus, în câteva călătorii m-am întâlnit şi cu prieteni de-ai mei veniţi special să mă viziteze, aşa că nu duc lipsă de situaţii ieşite din comun.

– Care este locul tău preferat, în materie de petreceri?

Îmi este greu să aleg un singur loc, pentru că fiecare a fost, în felul său, special. Mykonos mi-a plăcut foarte mult, dar şi Croaţia are ceva aparte. Sunt locuri în care vreau să revin anul acesta. Mi-au plăcut la nebunie distracţia şi petrecerile din Mykonos, ca şi plajele, unde se merge cu ATV-ul. Croaţia este un loc foarte frumos, are o atmosferă unică şi oameni minunaţi. Nu mai voiam să plec de acolo!

– Dintre toate destinaţiile, unde ai mâncat cele mai bune preparate?

În Sardinia, Italia, pur şi simplu te laşi purtat de val – de valul culinar! Brânzeturi, paste, ulei de măsline, vinuri, prăjituri – toate mesele copioase sunt încheiate cu un espresso. Sardinia este locul în care te răsfeţi, te relaxezi şi te bucuri de mâncăruri delicioase. Am avut ocazia să încerc preparate specifice – bune sau rele – în toate colţurile lumi. Sardinia este unul dintre locurile în care am mâncat cele mai bune preparate, ca şi în Marrakech, Maroc. În Marrakech papilele gustative îţi vor mulţumi dacă le răsfeţi cu o combinaţie specială între bucătăria franceză şi mirodeniile marocane.

– Care sunt destinaţiile perfecte pentru amatorii de petreceri grandioase?

Mykonos, Sardinia şi Monte Carlo sunt în topul alegerilor mele în materie de destinaţii pentru petrecăreţi. Mykonos are o viaţă de noapte incredibilă. Mult timp după ce apune soarele cluburile sunt pline de viaţă, de petreceri sălbatice care îţi taie respiraţia. Poţi să te aştepţi să vezi orice aici! Vei întâlni DJ-i renumiţi, dar şi oameni faimoşi şi foarte bogaţi. Vara, Sardinia are plaje extrem de frumoase, hoteluri intime şi restaurante italiene excelente – ingredientele perfecte pentru o escapadă în cuplu. La Monte Carlo vei avea parte de delicii culinare, oameni frumoşi, îmbrăcaţi în cel mai elegant stil, iahturi luxoase şi petreceri interminabile!

Mioara Tronaru